Messiah American TV series 2020

Tips:

Το Messiah είναι μια αμερικανική τηλεοπτική σειρά θρίλερ με ροή που δημιουργήθηκε από τον Michael Petroni. Η πρώτη σεζόν αποτελείται από δέκα επεισόδια, τα οποία κυκλοφόρησαν στο Netflix την 1η Ιανουαρίου 2020. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Mehdi Dehbi, Tomer Sisley, Michelle Monaghan, John Ortiz, Melinda Page Hamilton, Stefania LaVie Owen, Jane Adams, Sayyid El Alami, Fares Landoulsi και Wil Traval. Τον Μάρτιο του 2020, η σειρά ακυρώθηκε μετά από μία σεζόν.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 10

Story:

Η σειρά επικεντρώνεται στην αντίδραση του σύγχρονου κόσμου σε έναν άνθρωπο –ο οποίος εμφανίζεται για πρώτη φορά στη Μέση Ανατολή– του οποίου οι οπαδοί ισχυρίζονται ότι είναι η εσχατολογική επιστροφή του ʿĪsā (Ιησούς στα αραβικά). Η ξαφνική εμφάνισή του και τα φαινομενικά θαύματα του πυροδοτούν αυξανόμενους διεθνείς θαυμαστές, δημιουργώντας αμφιβολίες για το ποιος πραγματικά είναι, μια υπόθεση που ερευνήθηκε από έναν αξιωματικό της CIA.


Messiah American 2020

Το παλικάρι λέει την κατάλληλη στιγμή τα κατάλληλα λόγια τα οποία διογκώνουν την φήμη του και αναγκάζουν όλες τις μυστικές υπηρεσίες θα κάνουν παρανοϊκά υποθετικά σενάρια. Από το τίποτα έγινε μια σειρά που έχει ένα σενάριο το πολύ ενός επεισοδίου (το δίνω 55 λεπτά) και άπειρες άχρηστες σκηνές και διαλόγους που τρέφουν την ανία του θεατή. Αδιάφορη πλοκή ακόμα και όταν οι μακρόσυρτες σκηνές ΔΕΝ φτιάχνουν το κλίμα που θέλουν και ανύπαρκτο σασπένς.
Είναι μια σειρά που προσπαθεί να “παίξεί” με το μυαλό σου. Να κάνει προπαγάνδα και από τις δύο πλευρές ανάλογα με την πλευρά που κοιμάσαι. Το υπέρτατο μήνυμα είναι το πως να κάνεις τον κόσμο να πιστέψει αυτό που θέλεις. Σίγουρη επιρροή για αφελείς θεατές.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Messiah_(American_TV_series)

Messiah Collection
Messiah American 2020 Messiah American 2020