Legion Marvel 2017-2019 Series

Tips:

Το Legion είναι μια αμερικανική τηλεοπτική σειρά υπερήρωων που δημιουργήθηκε από τον Noah Hawley για το FX, βασισμένη στον χαρακτήρα της Marvel Comics, David Haller / Legion. Τοποθετημένο σε ένα εναλλακτικό χρονοδιάγραμμα της σειράς ταινιών X-Men, παρήχθη από την FX Productions σε συνεργασία με την Marvel Television. Πρωταγωνιστουν οι Dan Stevens, Rachel Keller, Aubrey Plaza, Bill Irwin, Jeremie Harris, Amber Midthunder, Katie Aselton, Jean Smart, Navid Negahban, Jemaine Clement, Hamish Linklater, Lauren Tsai.
No. of Seasons 3
No. of Episodes 27

Story:

Ο David Haller διαγνώστηκε με σχιζοφρένεια σε νεαρή ηλικία και ήταν ασθενής σε διάφορα ψυχιατρικά νοσοκομεία από τη στιγμή της διάγνωσης. Η θετή αδελφή του, Amy Haller, τον πήγε στις πιο πρόσφατες εγκαταστάσεις. Αφού ο Haller έχει μια συνάντηση με τον συνάδελφό του Syd Barrett, έρχεται αντιμέτωπος με την πιθανότητα να υπάρχει κάτι περισσότερο από ψυχική ασθένεια, όπου ένα περιστατικό οδήγησε στο θάνατο της φίλης του Lenore "Lenny" Busker. Κυνηγημένος από την κυβερνητική υπηρεσία Division 3 στην πρώτη σεζόν, ο Haller σώζεται από τον Syd και μια ομάδα μεταλλαγμένων, σε μια εγκατάσταση που ονομάζεται Summerland, οι οποίοι εξηγούν ότι είναι επίσης ένας ψυχικός μεταλλαγμένος. Ο Haller τελικά ανακαλύπτει ότι το μυαλό του έχει μολυνθεί από ένα παρασιτικό μεταλλαγμένο και ένα μέντιουμ που ονομάζεται Amahl Farouk / Shadow King, είναι σε θέση να του βγάλει το κακό παρασιτικό από το μυαλό του.
Στη δεύτερη σεζόν, ο Haller επιστρέφει μετά από ένα χρόνο παγιδευμένος σε μια μυστηριώδη σφαίρα. Στην απουσία του, οι σύμμαχοί του στη Summerland ένωσαν τις δυνάμεις τους με τη Division 3 για να σταματήσουν το σχέδιο του Farouk να βρει το πραγματικό του σώμα και να συγκεντρώσει δύναμη για το τέλος του κόσμου. Ο Farouk χρησιμοποιεί τον Oliver Bird και μια συσκευή που κλάπηκε από το Division 3, για να μπορέσει ο Lenny να ξαναγεννηθεί στο σώμα της Amy.


Legion Marvel 2017-2019 Series

Μπράβο στους γραφίστες, που ξέθαψαν όλα τα παλιά φίλτρα και tutorials του Illustrator. Σενάριο μόνο ψυχολογικό, με αργή πλοκή και καθόλου δράση. Mind game from Marvel, αδιάφορο αποτέλεσμα.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Legion_(TV_series)

Marvel Collection

Legion Marvel 2017-2019 Series photo album


Legion Marvel 2017-2019 Series Legion Marvel 2017-2019 Series Legion Marvel 2017-2019 Series Legion Marvel 2017-2019 Series
Legion Marvel 2017-2019 Series Legion Marvel 2017-2019 Series