Jessica Jones Marvel 2015-2019 Series

Tips:

Το Marvel's Jessica Jones ή απλά Jessica Jones, είναι μια αμερικανική τηλεοπτική σειρά που δημιουργήθηκε από τη Melissa Rosenberg για το Netflix, βασισμένη στον ομώνυμο χαρακτήρα της Marvel Comics. Πρωταγωνιστουν οι Krysten Ritter, Mike Colter, Rachael Taylor, Wil Traval, Erin Moriarty, Eka Darville, Carrie-Anne Moss, David Tennant, J. R. Ramirez, Terry Chen, Leah Gibson, Janet McTeer, Benjamin Walker, Sarita Choudhury, Jeremy Bobb, Tiffany Mack.
No. of Seasons 3
No. of Episodes 39

Story:

Η Jessica Jones είναι μια υπερδύναμη γυναίκα που είχε μια σύντομη καριέρα υπερήρωα, μέχρι που ένα περιστατικό, στο οποίο ο κακός Kilgrave την έκανε να σκοτώσει κάποιον. Μετά από αυτό το περιστατικό, γίνεται ιδιωτική ερευνήτρια. Όταν ο Kilgrave επανεμφανίζεται, η Jessica πρέπει να τον σταματήσει. Στη δεύτερη σεζόν, η Jessica Jones ανακαλύπτει ότι η μητέρα της είναι ακόμα ζωντανή λόγω των πειραμάτων που έκανε ο Karl Malus. Στην τρίτη σεζόν, η Jessica Jones έρχεται αντιμέτωπη με τον Gregory Sallinger, έναν εχθρό που είναι αποφασισμένος να αποδείξει ότι είναι μεγάλος απατεώνας, καθώς και η θετή αδερφή της Trish Walker, που έγινε δολοφόνος.


Jessica Jones Marvel 2015-2019 Series

Είναι δύσκολο να έχεις υπερφυσικές δυνάμεις και να βαριέσαι. Η κορασίδα ΔΕΝ κολάει με τίποτα με τον ρόλο. Το μυστήριο και το σασπένς είναι τόσο χλιαρά όσο τα απόνερα στην μπανιέρα. Βάζω τα πρώτα επεισόδια να παίζουν non-stop και πάω στην θάλασσα, γυρίζω, κάνω μπάνιο, ετοιμάζω καφέ και βλέπω το 10ο επεισόδιο και δεν έχω χάσει τίποτα από την υπόθεση. Είναι κόμικ, είναι της Marvel but … είναι ένα ότι να’ναι σίριαλ σε μια ότι να’ναι Νέα Υόρκη. Με πληθυσμό 9 εκατ. ανθρώπους η Νέα Υόρκη έχει 9 εκατ. δολοφόνους και 9 εκατ. καλούς ανθρώπους.Ήθελα να δω μια περιπέτεια και είδα μια αδιάφορη σαπουνόπερα.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Jessica_Jones_(TV_series)

Marvel Collection

Jessica Jones Marvel 2015-2019 Series photo album


Jessica Jones Marvel 2015-2019 Series Jessica Jones Marvel 2015-2019 Series Jessica Jones Marvel 2015-2019 Series Jessica Jones Marvel 2015-2019 Series
Jessica Jones Marvel 2015-2019 Series Jessica Jones Marvel 2015-2019 Series