Daredevil Marvel 2015-2018 Series

Tips:

Το Marvel's Daredevil, ή απλά Daredevil, είναι μια αμερικανική τηλεοπτική σειρά, που δημιουργήθηκε από τον Drew Goddard για το Netflix, βασισμένη στον χαρακτήρα Daredevil της Marvel Comics, που οδηγεί στην crossover μίνι σειρά The Defenders. Πρωταγωνιστουν οι Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Toby Leonard Moore, Vondie Curtis-Hall, Bob Gunton, Ayelet Zurer, Rosario Dawson, Vincent D'Onofrio, Jon Bernthal, Élodie Yung, Stephen Rider, Joanne Whalley, Jay Ali, Wilson Bethel.
No. of Seasons 3
No. of Episodes 39

Story:

Στην πρώτη σεζόν βλέπουμε τον δικηγόρο του Matt Murdock να χρησιμοποιεί τις αυξημένες αισθήσεις του ενώ έχει τυφλωθεί ως νεαρό αγόρι για να πολεμήσει το έγκλημα της νύχτας στους δρόμους της γειτονιάς Hell's Kitchen της Νέας Υόρκης ως Daredevil, ενώ αποκαλύπτει μια συνωμοσία του εγκληματικού υπόκοσμου από τον Wilson Fisk. Στη δεύτερη σεζόν, ο Murdock συνεχίζει τη ζωή ως δικηγόρος και Daredevil, ενώ διασχίζει μονοπάτια με τον Frank Castle / Punisher, έναν τιμωρό με πολύ πιο θανατηφόρες μεθόδους, καθώς και την επιστροφή μιας πρώην φίλης Elektra Natchios. Στην τρίτη σεζόν, μετά την απελευθέρωση του Fisk από τη φυλακή, ο Murdock, ο οποίος έλειπε για μήνες μετά τα γεγονότα των The Defenders, επανεμφανίζεται και πρέπει να αποφασίσει μεταξύ της απόκρυψης από τον κόσμο ως εγκληματία δικηγόρου ή ως ένας ήρωας τιμωρός.


Daredevil Marvel 2015-2018 Series

Λίγα ψήγματα από κόμικ και περισσότερο αστυνομικό το σενάριο. Το σενάριο είναι παρόμοιο με το Gotham-Batman και ΔΕΝ δένει με την πλοκή και η δράση είναι λίγη και βαρετή. Από το 2ο επεισόδιο και την γνωριμία με την Κλέρ, απλά φάνηκαν οι ακατέργαστες ερμηνείες. Ακατάσχετη φλιαρία και ανούσιοι διάλογοι. Στην 2η σεζόν το σενάριο έγινε αχταρμάς και η σκηνοθεσία είναι ανύπαρκτη έως φθηνή. Είναι τρείς κλάσεις κατώτερο από το Gotham και μια κλάση από το Jessica Jones. Το 6ο επεισόδιο της 3ης σεζόν είναι το πιο βλακώδες, με ένα τυχάρπαστο πράκτορα να γίνεται μέσα σε ένα λεπτό ο καλύτερος Daredevil και από τον Matt. Μια δήθεν αστυνομική περιπέτεια με αργό ρυθμό, με βαρετά ξυλίκια και υποτονική δράση.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Daredevil_(TV_series)

Marvel Collection

Daredevil Marvel 2015-2018 Series photo album


Daredevil Marvel 2015-2018 Series Daredevil Marvel 2015-2018 Series Daredevil Marvel 2015-2018 Series Daredevil Marvel 2015-2018 Series
Daredevil Marvel 2015-2018 Series Daredevil Marvel 2015-2018 Series