Mars 2016-2018

Tips:

Το Mars είναι μια σκληρή τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας που παράγεται από το National Geographic. Η σειρά βασίζεται στο βιβλίο του Stephen Petranek How We'll Live on Mars (2015). Η μυθιστορηματική αφήγηση εναλλάσσεται αρχικά μεταξύ των ετών 2016 και 2033, χρησιμοποιώντας σύγχρονες συνεντεύξεις μη μυθοπλασίας για να εξηγήσει τα γεγονότα που εκτυλίσσονται στην ιστορία. Η σειρά γυρίστηκε στη Βουδαπέστη και το Μαρόκο.
Πρωταγωνιστούν οι Ben Cotton (Canadian), Alberto Ammann (Argentinian), Anamaria Marinca (Romanian), Clémentine Poidatz (French), Jihae - Jihae Kim (South Korean), Esai Morales (Puerto Rican-American), Mohamed Akbar Kurtha (Indian-British) και Sammi Rotibi (Nigerian-American) και ως ομιλητής ο Peter Diamandis. Τη μουσική της σειράς συνθέτουν οι Nick Cave και Warren Ellis.
No. of Seasons 2
No. of Episodes 13

Story:

Το έτος 2033, ένα πλήρωμα έξι αστροναυτών ξεκινάει από τη Φλόριντα σε ένα ταξίδι για να είναι οι πρώτοι άνθρωποι που θα πατήσουν το πόδι τους στον Άρη. Κατά την κάθοδο στην ατμόσφαιρα του Άρη, υπάρχει μια δυσλειτουργία με το διαστημόπλοιό τους, το Daedalus. Προσγειώνονται 75,3 χιλιόμετρα μακριά από τον προγραμματισμένο βιότοπό τους. Στη Γη, η πρόοδός τους παρακολουθείται. Στη δεύτερη σεζόν, η ιστορία εξελίσσεται αρκετά χρόνια στο μέλλον, αφού οι αστροναύτες του Daedalus έχτισαν μια πλήρη αποικία που ονομάζεται Olympus Town. Έχοντας καθιερώσει την ανθρωπότητα ως διαπλανητικό είδος, η σεζόν 2 εξετάζει τον αντίκτυπο που έχουν οι άνθρωποι στον Κόκκινο Πλανήτη και τις συνέπειες που έχει ο πλανήτης σε εμάς.


Mars 2016-2018

Ντοκιμαντέρ κατα 60% με σύντομες αλλά ουσιαστικές συνεντεύξεις-απαντήσεις στο πως, πότε, γιατί και τι θα συνατήσουμε στον Άρη. Το άλλο 40% είναι το πως θα θέλαμε να εξελιχθεί η αποίκιση, τις πιθανές δυσκολίες και την εκμετάλλευση του Άρη. Όλα αυτά σε σύγκριση με το τι κάναμε και κάνουμε στη γη. Αρκετά ενδιαφέρον μείγμα ντοκιμαντέρ και τηλεοπτικής σειράς με πολλές αντιπαραθέσεις της καταστροφής του περιβάλλοντος με το κέρδος των εταιρειών.



Ελληνική συμμετοχή: ως ομιλητής Peter Diamandis

More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Mars_(2016_TV_series)
Mars 2016-2018 Mars 2016-2018