Married with Children 1987–1997

Tips:

Το Married... with Children είναι μια αμερικανική τηλεοπτική κωμική σειρά που δημιουργήθηκε από τους Michael G. Moye και Ron Leavitt για την Fox. Μεταδόθηκε από τις 5 Απριλίου 1987 έως τις 9 Ιουνίου 1997. Εκτός από την αρχική σειρά, ένα επεισόδιο που δεν προβλήθηκε μετά τα γυρίσματα στις 6 Ιανουαρίου 1989, προβλήθηκε πέντε χρόνια μετά στο FX στις 18 Ιουνίου 2002. Πρωταγωνιστούν οι Ed O'Neill, Katey Sagal, David Garrison, Amanda Bearse, Christina Applegate, David Faustino και Ted McGinley.
No. of Seasons 11
No. of Episodes 259

Story:

Η εκπομπή ακολουθεί τις ζωή μιας οικογένειας στο Σικάγο. Ο Αλ Μπάντι, ενός άλλοτε ένδοξος ποδοσφαιριστής γυμνασίου που έγινε άτυχος πωλητής γυναικείων παπουτσιών. Η τεμπέλα γυναίκα του, η Πέγκυ. Η όμορφη κόρη τους, η Kelly. και τον έξυπνο γιο τους, τον Μπαντ. Στο σόου εμφανίζονται επίσης οι γείτονές τους, Steve και Marcy Rhoades, τους οποίους ο Al βρίσκει κάπως ενοχλητικούς, αν και το συναίσθημα είναι αμοιβαίο από τους Rhoades. και αργότερα, ο δεύτερος σύζυγος της Marcy, Jefferson D'Arcy, ένας εγκληματίας που γίνεται ο «τρόπαιος σύζυγός» της και ο κολλητός του Αλ.


Married with Children 1987–1997

Για να δεις ένα είδος αμερικάνικου χιούμορ, από τα 80ς. Την έχω δει στην TV και απλά περνούσα την ώρα μου. Απλά και τότε, βαρέθηκα να βλέπω το ίδιο στυλ χιούμορ. Όπως και με τον Ακάλυπτο, δεν μπορώ να πω ότι μου έμεινε κάτι.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Married..._with_Children
Married with Children 1987–1997 Married with Children 1987–1997