Marcella 2016-2021

Tips:

Η Marcella είναι μια βρετανική σκανδιναβική νουάρ αστυνομική σειρά, σε σενάριο, σκηνοθεσία και παραγωγή του Σουηδού σεναριογράφου Hans Rosenfeldt, δημιουργού του The Bridge. Πρωταγωνιστούν οι Anna Friel, Nicholas Pinnock, Florence Pugh, Ray Panthaki, Jamie Bamber, Jack Doolan, Nina Sosanya, Charlie Covell και Sophia Brown.
No. of Seasons 3
No. of Episodes 24

Story:

Σειρά 1. Η Marcella Backland (Anna Friel), πρώην ντετέκτιβ της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου, αποφασίζει να επιστρέψει στη δουλειά αφού ο επί 15 χρόνια σύζυγός της, Jason (Nicholas Pinnock), ανακοινώνει απότομα ότι την εγκαταλείπει. Η Marcella συνεχίζει την έρευνά της για τις τρεις ανεξιχνίαστες δολοφονίες στο Grove Park από το 2005, όταν φαίνεται ότι ο κατά συρροή δολοφόνος έχει επιστρέψει.
Σειρά 2. Η Μαρτσέλα ερευνά έναν κατά συρροή δολοφόνο παιδιών, συναντώντας έναν παιδόφιλο, έναν αλαζονικό εκατομμυριούχο, έναν ροκ σταρ της δεκαετίας του 1970 και περίεργα σύμβολα που σχετίζονται με τη μαγεία. Ο εν διαστάσει σύζυγός της Τζέισον αρραβωνιάστηκε τη νοσοκόμα αποτοξίνωσης παρόλο που το διαζύγιό τους δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα, βάζοντας τα παιδιά τους στη μέση μιας μάχης για την επιμέλεια που γρήγορα γίνεται άσχημη. Τα μπλακ άουτ της Μαρτσέλα συνεχίζονται και εκείνη αναζητά συμβουλές για να τη βοηθήσει να θυμηθεί τι συνέβη κατά τη διάρκεια τους.
Σειρά 3. Η Marcella έχει αποκτήσει νέα ταυτότητα ως Keira Devlin και εργάζεται μυστικά στη Βόρεια Ιρλανδία όπου μπλέκει με μια πλούσια οικογένεια εγκληματιών. Περισσότερα μαθαίνουμε για τα προβλήματα ψυχικής υγείας της Marcella.


Marcella 2016-2021

Κρίμα, γιατί το σενάριο ήταν πολύ καλό από τον Hans Rosenfeldt, δημιουργού του The Bridge.
Έλα να παίξουμε με τις αγγλικές εμμονές ακόμα μιας αγγλικής τυχαίας ψυχής. Για αισθηματικό άρλεκιν σίριαλ καλό είναι. Εκπληκτικά βαρετό και πρωτότυπο σενάριο. 15 χρόνια παντρεμένοι με 2 παιδιά και ο άνανδρος-άντρας τις είπε: ΔΕΝ σ’αγαπώ. Όλο το σενάριο είναι ΤΟΣΟ πρωτότυπο που δεν έχει γραφτεί ακόμα!!! Αυτό που είδα εδώ, είναι μια δοκιμή από το μέλλον. Το πιο γελοίο επεισόδιο είντο το 7 από την 2η σεζόν. Χαααααα πραγματικά για πολλά γέλια. Και στο 8ο (τελευταίο του 2ου) έρχεται η πλήρη ΔΙΑΛΥΣΗ. Όλα ασύνδετα και με ήχο σπαστικό. Και χοπ, το κελεπούρι-μπατσίνα ΔΕΝ πεθαίνει και γίνεται Νικίτα.
Στην 3η σεζόν η Μαρτσέλα γίνεται Κίρα και προσπαθεί σαν κρυφή αστυνομικός να διαλύσει μια οικογένεια παρανόμων στο Μπέλφαστ. Αν εξαιρέσουμε την διπολική σχιζοφρένεια που μου τα κανε νταούλια για 5 επεισόδια, κατά τα άλλα είχε ένα διπολικό σενάριο που άμα ταυτιστείς με την Κίρα-Μαρτσέλα τότε είναι καιρός να σταματήσεις και τα ναρκωτικά. Η 3η σεζόν ήταν η επιτομή του “ότι να’ναι” και η νίκη της τρέλας. Με λίγη φαντασία το αντίστοιχο της Λωξάντρας στην Αγγλία είναι η Τζέιν Έιρ! Αν βάλουμε και το timing τότε έχουμε μια υπο-σύγχρονη Marcella, που ταιριάζει και σε άλλες 650 αγγλικές σειρές. Οι εμμονές για το τίποτα της τρέλας είναι το έμβλημά τους και η βιοτεχνία των σίριαλ καλά κρατεί και βγάζει λεφτά … και εις τους αιώνες … και δεν υπάρχει Αμήν.
Τι να σου πω, τι να μου πεις αφού η παράνοια βασιλεύει και δεν θέλω να με λυπηθείς. Ένα τρελό Μεμέντο που εάν δεν είσαι “μάγκας” στο μοντάζ τότε κούμπωσε κάνα Ντουροφέτ και άντε γειά.
Και ΞΑΝΑ. Κρίμα γιατί το σενάριο ήταν πολύ καλό από τον Hans Rosenfeldt, δημιουργού του The Bridge.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Marcella_(TV_series)
Marcella 2016-2021 Marcella 2016-2021