Manifest 2018-2021

Tips:

Το Manifest είναι μια αμερικανική υπερφυσική δραματική τηλεοπτική σειρά που δημιουργήθηκε από τον Jeff Rake που έκανε πρεμιέρα στις 24 Σεπτεμβρίου 2018 στο NBC. Επικεντρώνεται στους επιβάτες και το πλήρωμα ενός εμπορικού αεροσκάφους που επανεμφανίζονται ξαφνικά αφού θεωρούνταν νεκροί για πεντέμισι χρόνια. Πρωταγωνιστούν οι Melissa Roxburgh, Josh Dallas, Athena Karkanis, J. R. Ramirez, Luna Blaise, Jack Messina, Parveen Kaur, Matt Long, Holly Taylor, Daryl Edwards και Ty Doran.
No. of Seasons 4
No. of Episodes 62

Story:

Καθώς ταξιδεύετε από την Τζαμάικα στη Νέα Υόρκη, η πτήση 828 της Montego Air βιώνει μια σύντομη περίοδο έντονων αναταράξεων. Όταν προσγειώνονται στο Διεθνές Αεροδρόμιο Στιούαρτ στο Νιούμπουργκ της Νέας Υόρκης, οι 191 επιβάτες και το πλήρωμα του αεροπλάνου μαθαίνουν από τον αναπληρωτή διευθυντή της NSA Ρόμπερτ Βανς ότι έχουν περάσει πάνω από πεντέμισι χρόνια ενώ βρίσκονταν στον αέρα, κατά τη διάρκεια του οποίου θεωρούνταν νεκροί. Καθώς εντάσσονται ξανά στην κοινωνία, οι επιβάτες αρχίζουν να αντιμετωπίζουν το γεγονός ότι οι ζωές τους - και τα αγαπημένα τους πρόσωπα - δεν είναι ίδια όπως ήταν, ενώ αρχίζουν επίσης να βιώνουν καθοδηγητικές φωνές και οράματα που αντιπροσωπεύουν γεγονότα που δεν έχουν συμβεί ακόμη, που αναφέρονται ως «κλήσεις».


Manifest 2018-2021

Καλό σενάριο με προοπτικές για πολλές σεζόν. Μέτριες ερμηνείες ειδικά σε σκήνες με σασπένς δεν προσθέτουν κάτι. Οι σκηνές δράσης είναι ερασιτεχνικές και η σκηνοθεσία αδιάφορη. Από το 5ο επεισόδιο αρχίζει η αργή πλοκή και στο 7ο επεισόδιο γίνεται βαρετό. Και στο 16ο επεισόδιο η σκηνή όπου ένας κακός βγάζει 2 βαρέλια νερό από το στόμα του, είναι το κερασάκι στην πικρή τούρτα της αντιγραφής. Την ίδια σκηνή είδα στο Νοτιοκορεάτικο The Silent Sea και σε ακόμα ένα σίριαλ. Ο χρυσός κανόνας των απανταχού σεναριογράφων που δεν έχουν φαντασία είναι: κλέψε ιδέα από μακριά και από παλιά. Κρίμα γιατί με μια καλύτερη σκηνοθεσία και παραγογή θα μπορούσε να είναι 2 κλάσεις καλύτερο. Μαζί με τα αμερικάνικα στάνταρ για την οικογένεια και την αγαθή δήθεν αφέλεια που δεν πείθει μου δίνουν το δικαίωμα για ένα αδιάφορο αποτέλεσμα.



Ελληνική συμμετοχή: Athena Karkanis

More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Manifest_(TV_series)
Manifest 2018-2021 Manifest 2018-2021