Manhunt - American 2017-2020

Tips:

Το Manhunt είναι μια αμερικανική τηλεοπτική σειρά δραματικής ανθολογίας που δημιουργήθηκε από τους Andrew Sodroski, Jim Clemente και Tony Gittelson, η οποία αρχικά ανατέθηκε ως τηλεοπτική μίνι σειρά. Η πρώτη σεζόν, Manhunt: Unabomber, έκανε πρεμιέρα στο Discovery Channel την 1η Αυγούστου 2017. Η δεύτερη σεζόν, Manhunt: Deadly Games, έκανε πρεμιέρα στις 3 Φεβρουαρίου 2020.
No. of Seasons 2
No. of Episodes 18

Story:

Season 1: Unabomber (2017)
Στην πρώτη σεζόν, Manhunt: Unabomber, πρωταγωνιστούν οι Sam Worthington και Paul Bettany και απεικονίζει μια φανταστική αφήγηση του κυνηγιού του FBI για το Unabomber.
Season 2: Deadly Games (2020)
Η δεύτερη σεζόν της σειράς ακολουθεί το κυνήγι του Eric Rudolph, ο οποίος ήταν ο δράστης της βομβιστικής επίθεσης στο Ολυμπιακό Πάρκο Centennial, μετά την υποψία αρχικά για τον φύλακα Richard Jewell.


Manhunt - American 2017-2020

Το σενάριο κλασικό και η ροή κλασικά αργή. Δεν υπάρχει πλοκή παρά μόνο το πως, το γιατί και οι αντίξοες συνθήκες για να πιάσουν τον βομβιστή τελικά από τύχη.
Το πιο σπαστικό μήνυμα που υπάρχει σε ΟΛΕΣ τις αμερικάνικες σειρές-ταινίες έρχεται στο 5ο επεισόδιο. Ο μπάτσος (Fbi, LaPD και ότι φανταστείς) αφοσιώνεται τόσο πολύ στην υπόθεση που “παρατά” την οικογένειά του και τον χωρίζει η γυναίκα του που όταν τον παντρεύτηκε ήθελε έναν να της κάνει παιδιά και να πληρώνει τα έξοδα. Μα πάντα συμβαίνει αυτό!!! Το ότι βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα, ΔΕΝ μου λέει απολύτως τίποτα. Αν το αποτέλεσμα στην τηλεοπτική μεταφορά ΔΕΝ είναι εντυπωσιακό, τότε να μην το “έπιανες”. Μιλάμε για “μυθοπλασία” που για διαφημιστικούς λόγους εκμεταλλεύεται ένα πραγματικό γεγονός.
Και το τελικό συμπέρασμα. Κανένας δεν βγαίνει κερδισμένος και όλοι έχασαν κάτι.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Manhunt:_Unabomber
Manhunt - American 2017-2020 Manhunt - American 2017-2020