Maldivas 2022

Tips:

Το Maldivas - Μαλδίβες είναι μια βραζιλιάνικη δραματική κωμωδία μυστηρίου (όλα αυτά) και τηλεοπτική σειρά. Πρωταγωνιστούν οι Bruna Marquezine, Manu Gavassi, Carol Castro, Sheron Menezzes, Natália Klein και Vanessa Gerbelli.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 7

Story:

Η Liz (Bruna Marquezine) είναι ένα κορίτσι από την επαρχία που φτάνει στο Ρίο ντε Τζανέιρο για να ερευνήσει τον μυστηριώδη θάνατο της μητέρας της, Πατρίσια (Vanessa Gerbelli), σίγουρη ότι πρόκειται για φόνο και ότι ο ντετέκτιβ της υπόθεσης Denilson (Enzo Romani) , δεν κάνει τη δουλειά του. Μετακομίζει σε μια πολυτελή πολυκατοικία που ονομάζουν “Μαλδίβες”, όπου γνωρίζει τη Milene (Manu Gavassi), τη Rayssa (Sheron Menezzes) και την Kat (Carol Castro) και διεισδύει στον κόσμο των πλουσίων και των ισχυρών.


Maldivas 2022

Και μόνο από τον τίτλο (Μαλδίβες), που δεν έχει καμία σχέση με την Βραζιλία, κατάλαβα ότι κάτι “δήθεν-γκλάμουρ” θα δω. Όλη η υπόθεση για τον μυστηριώδη θάνατο της μητέρας της, είναι 5 λεπτά. Αυτό ήταν και τέλος, αφού όλα τα υπόλοιπα είναι μια σαπουνόπερα εντελώς αδιάφορη. Έμαθα επιτέλους πως θα “μπω” στην υψηλή κοινωνία και με γκλάμουρ διάθεση να η-λιάζομαι στην πισίνα της ανεμελιάς.



More Info -- https://pt.wikipedia.org/wiki/Maldivas_(s%C3%A9rie_de_televis%C3%A3o)
Maldivas 2022 Maldivas 2022