Mission: Impossible Series 1966-1973

Tips:

Το Mission: Impossible είναι μια αμερικανική τηλεοπτική σειρά κατασκοπείας που προβλήθηκε στο CBS από τον Σεπτέμβριο του 1966 έως τον Μάρτιο του 1973. Αναβίωσε το 1988 για δύο σεζόν στο ABC. Ενέπνευσε επίσης τη σειρά θεατρικών ταινιών με πρωταγωνιστή τον Tom Cruise που ξεκίνησε το 1996. Μουσική ο μεγάλος Lalo Schifrin. Πρωταγωνιστούν οι Steven Hill, Barbara Bain, Greg Morris, Peter Lupus, Peter Graves, Martin Landau, Leonard Nimoy, Lee Meriwether, Lesley Ann Warren, Sam Elliott, Lynda Day George, Barbara Anderson και ο John Colicos.
No. of Seasons 7
No. of Episodes 171

Story:

Δημιουργήθηκε από τον Bruce Geller, η εκπομπή εξιστόρησε τα κατορθώματα μιας μικρής μυστικής ομάδας μυστικών κυβερνητικών πρακτόρων, γνωστών ως Impossible Missions Force, και τις εξελιγμένες μεθόδους εξαπάτησης, χειραγώγησης και ματαίωσης εχθρικών κυβερνήσεων του Σιδηρού Παραπετάσματος, δικτάτορες του τρίτου κόσμου, διεφθαρμένες. βιομήχανοι και άρχοντες του εγκλήματος. Στην πρώτη σεζόν, η ομάδα διευθύνεται από τον Dan Briggs (που παίζει ο Steven Hill). Ο Τζιμ Φελπς (που υποδύεται ο Πίτερ Γκρέιβς) αναλαμβάνει την ευθύνη για τις έξι υπόλοιπες σεζόν. Ο Μπριγκς και ο Φελπς συνήθως συγκεντρώνουν την ίδια βασική ομάδα πρακτόρων. Η ομάδα περιστασιακά συμπληρώνεται από άλλους ειδικούς.


Mission Impossible Series 1966-1973

Κατασκοπική προπαγάνδα της εποχής, με όλους τους συντελεστές και το καστ, να συμβάλουν στην κυριαρχική εικόνα της χώρας, σε όλο τον κόσμο.
Ουάουτς, τι έγραψα μόλις τώρα!!!
Κλασική περιπέτεια των 60ς, που υστερεί σε όλα εκτός από την προπαγάνδα.



Ελληνική συμμετοχή: John Colicos

More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Mission:_Impossible_(1966_TV_series)

Mission Impossible Collection
Mission Impossible Series 1966-1973 Mission Impossible Series 1966-1973