Lupin 2021-2023

Tips:

Το Lupin είναι μια γαλλική τηλεοπτική σειρά θρίλερ μυστηρίου που δημιουργήθηκε από τον George Kay και τον François Uzan. Στην παράσταση πρωταγωνιστεί ο Omar Sy στον ρόλο του Assane Diop, ενός ανθρώπου που εμπνέεται από τις περιπέτειες του αρχικλέφτη Arsène Lupin, ενός χαρακτήρα που δημιουργήθηκε από τον Maurice Leblanc στις αρχές του 1900. Πρωταγωνιστούν οι Omar Sy, Ludivine Sagnier, Clotilde Hesme, Antoine Gouy, Soufiane Guerrab, Vincent Londez και Shirine Boutella.
No. of Seasons 3
No. of Episodes 17

Story:

Η ιστορία ακολουθεί τον επαγγελματία κλέφτη Assane Diop, τον μοναδικό γιο ενός μετανάστη από τη Σενεγάλη που είχε έρθει στη Γαλλία για να αναζητήσει μια καλύτερη ζωή για το παιδί του. Ο πατέρας του Assane θα πέσει θύμα για την κλοπή ενός ακριβού κολιέ με διαμάντια από τον εργοδότη του, τον πλούσιο και ισχυρό Hubert Pellegrini και κρεμιέται στο κελί της φυλακής του από ντροπή, αφήνοντας ορφανό τον έφηβο Assane. Είκοσι πέντε χρόνια αργότερα, εμπνευσμένος από ένα βιβλίο για τον τζέντλεμαν κλέφτη Arsène Lupine που του είχε δώσει ο πατέρας του στα γενέθλιά του, ο Assane ξεκινά να εκδικηθεί την οικογένεια Pellegrini, χρησιμοποιώντας το χάρισμά του και τη μαεστρία του στην κλοπή, την υποκλοπή και τη μεταμφίεση για να εκθέσει τα εγκλήματα του Hubert.


Lupin 2021-2023

Απλό, ανάλαφρο και διασκεδαστικό. Η 1η σεζόν καλή για ένα χαλαρό απόγευμα αλλά κάτι μου λέει ότι έχει να δώσει περισσότερα. Στην 2η σεζόν γίνεται καλύτερο, με πιο δεμένο σενάριο και πλοκή. Λίγο βαρετό προς το τέλος, με το στοιχείο της οικογένειας. Η 3η σεζόν έχει την επιστροφή του μεγάλου απατεώνα. Θεωρώ ότι είναι παρατραβηγμένο το σενάριο και η πλοκή γίνεται βαρετή.



Το 2007 κυκλοφόρησε μια Φιλιππινέζικη σειρά που βασίζεται στα γαλλικά αστυνομικά μυθιστορήματα του Maurice Leblanc με τον Arsène Lupin.
Lupin 2007 (Philippine TV series) - 95 episodes + 1 special

More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Lupin_(French_TV_series)
Lupin 2021-2023 Lupin 2021-2023 Lupin 2021-2023