Lost in Space 2018-2021

Tips:

Το Lost in Space είναι μια αμερικανική τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας που ακολουθεί τις περιπέτειες μιας οικογένειας αποίκων του διαστήματος των οποίων το πλοίο απομακρύνεται από την πορεία του. Η σειρά είναι ένας επανασχεδιασμός της ομώνυμης σειράς του 1965, εμπνευσμένη από το μυθιστόρημα του 1812 The Swiss Family Robinson και το κόμικ Gold Key του 1962 Space Family Robinson, που δημιουργήθηκε από τον Del Connell και τον καλλιτέχνη Dan Spiegle. Πρωταγωνιστούν οι Molly Parker, Toby Stephens, Maxwell Jenkins, Taylor Russell, Mina Sundwall, Ignacio Serricchio, Parker Posey, Brian Steele, Ajay Friese και Sibongile Mlambo (is a Zimbabwean actress).
No. of Seasons 3
No. of Episodes 28

Story:

Το 2046, δύο χρόνια μετά από ένα συμβάν πρόσκρουσης που απειλεί την επιβίωση της ανθρωπότητας, η οικογένεια Robinson επιλέγεται για την 24η αποστολή του Resolute (24th Colonist Group), ενός διαστρικού διαστημικού σκάφους που μεταφέρει επιλεγμένες οικογένειες και πολίτες για να αποικίσει το πλανητικό σύστημα Alpha Centauri.


Lost in Space 2018-2021

Ακόμα ένα Χαμένοι στο Διάστημα. Το κεντρικό σενάριο είναι ίδιο: μια οικογένεια στο διάστημα και κάθε φορά υπάρχουν και νέα στοιχεία. Εδώ έχουμε το ρομπότ-φίλος του μικρού. Το Τζούπιτερ 2 έχασε την μάνα Ρεσολούτ αποικία και το ρομπότ του Γουίλ αφού πάλεψε με το ρομπότ μπαμπά έμεινε μισό και η 5μελης οικογένεια με τον λαθρέμπορο Ντον και την παρανοϊκή Τζουν ξέμειναν στον αφιλόξενο πλανήτη και έκαναν το διαστημόπλοιο καταμαράν και αμενίζουν στο πέλαγο. Η αμερικανίλα όμως είναι πάντα παρούσα. Μπορώ να υποθέσω γιατί κάποιες σειρές επιμένουν σε ηλίθια πρότυπα διαλόγων και σεναρίων για να γεμίσουν 1-2 σεζόν με το κυρίος θέμα να είναι 1 επεισόδιο και η πλοκή λίγες σταγόνες. Εδώ απλά είναι μια σειρά για παιδάκια μέχρι 5 ετών. Δεν έχω κάτι να δω τώρα οπότε χαλαρά βλέπω μια ίδια 2η σεζόν. Όλα νορμάλ και κούλ.
Έχει καλή σκηνοθεσία και πολύ καλά εφέ. Τα νέα στοιχεία στο σενάριο ήταν πολύ “βολικά” για να κρατήσει η σειρά και παραπάνω σεζόν. Αλλά, το μήνυμα που μου πέρασε, ΕΔΩ μου κάθεται: είναι μια ιστορία για την αμερικάνικη οικογένεια και το πως να ζεις με τους κακούς μπελάδες. Κάποια στιγμή ξέχασα ότι η σειρά-ριμέικ δεν λέγεται Lost in Meadow (λιβάδι).



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Lost_in_Space_(2018_TV_series)

Lost in Space Collection
Lost in Space 2018-2021 Lost in Space 2018-2021