Liaison 2023 Series

Tips:

Το Liaison είναι μια βρετανο-γαλλική τηλεοπτική σειρά θρίλερ σε σενάριο Virginie Brac, σε σκηνοθεσία Stephen Hopkins. Πρωταγωνιστούν οι Vincent Cassel, Eva Green, Peter Mullan, Gérard Lanvin, Daniel Francis, Stanislas Merhar, Irène Jacob, Laëtitia Eïdo, Eriq Ebouaney, Patrick Kennedy, Bukky Bakray, Olivia Popica, Patrick Malahide, Aziz Dyab, Marco Horanieh, Lyna Dubarry, Thierry Frémont, Tchéky Karyo.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 6

Story:

Δύο χάκερ, ο Samir και ο Walid Hamza, ζητούν πολιτικό άσυλο στη γαλλική πρεσβεία στη Δαμασκό. Ισχυρίζονται ότι έχουν πληροφορίες για επερχόμενες τρομοκρατικές επιθέσεις στον κυβερνοχώρο στην Ευρώπη. Αντί να χρησιμοποιήσει το DGSE, ο Γάλλος Πρόεδρος εξουσιοδοτεί τον επικεφαλής της ειδικής ομάδας ασφαλείας του Elysee, Didier Taraud, να τα εξαγάγει αμέσως ο ιδιωτικός πράκτορας του Telkis Gabriel Delage, προς μεγάλη απογοήτευση της διευθύντριας του DGSE Sophie Saint-Roch. Η φυγάδευση αναχαιτίζεται από μισθοφόρους και οι δύο μετά βίας ξεφεύγουν. Ο Delage συλλαμβάνεται, αλλά απελευθερώνεται όταν οι άντρες συνειδητοποιούν ότι είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν. Οι Hamza εισέρχονται στην Τουρκία και χρησιμοποιούν γαλλικά διαβατήρια από την Delage για να πετάξουν στον θείο τους στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στο Λονδίνο, το Εθνικό Κέντρο Ασφάλειας στον Κυβερνοχώρο παραβιάζεται, αλλά χωρίς εμφανή ζημιά. Ο υπουργός Εσωτερικών Ρίτσαρντ Μπανκς και η αγγλογαλλίδα ιδιωτική γραμματέας του Άλισον Ρόουντι απαιτούν πλήρη έρευνα. Ένα δεύτερο hack εκείνο το βράδυ απενεργοποιεί το φράγμα του Τάμεση, προκαλώντας εκτεταμένες πλημμύρες. Ο Walid και ο Samir προσπαθούν να επικοινωνήσουν με τον Mark Bolton, διευθύνοντα σύμβουλο του NCSC. Ο επικεφαλής της Telkis, Alain Dumas, μεταδίδει τις οδηγίες του Taraud στον Delage για να ανακτήσει ένα κλειδί USB από τα ξαδέρφια. Στο Λονδίνο, τραυματίζει τον Walid και παίρνει το κλειδί, αλλά αργότερα ανακαλύπτει ότι χρειάζεται το δακτυλικό του αποτύπωμα για να ξεκλειδώσει την κρυπτογράφηση του. Ο Taraud ανησυχεί μήπως το κλειδί πέσει στα χέρια των Βρετανών. Σε μια ενημέρωση της Αντιτρομοκρατικής Διοίκησης, ο Delage αναγνωρίζεται από το CCTV όταν αντιμετώπισε τον Walid και αναγνωρίζεται από τον Rowdy. Ενώ το Υπουργείο Εσωτερικών σχεδιάζει πώς να ανακαλέσει τη διπλωματική ασυλία του Delage για να τον συλλάβει, ο Delage εμφανίζεται έξω από το σπίτι της Alison.


Liaison 2023 Series

Σενάριο μπερδεμένο με απλή σκηνοθεσία αλλά καλό κάστ με υποτονικές ερμηνείες. Ακόμα ένα μέτριο σίριαλ δίχως σασπένς και ενδιαφέρον.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Liaison_(TV_series)
Liaison 2023 Series Liaison 2023 Series