Lethal Weapon 2016-2019 Series

Tips:

Το Lethal Weapon είναι μια αμερικανική κωμική-δραματική τηλεοπτική σειρά δράσης φίλων αστυνομικών που αναπτύχθηκε από τον Matt Miller και βασίζεται στο franchise ταινιών Lethal Weapon που δημιουργήθηκε από τον Shane Black. Πρωταγωνιστούν οι Damon Wayans, Clayne Crawford, Jordana Brewster, Keesha Sharp, Kevin Rahm, Johnathan Fernandez, Chandler Kinney, Dante Brown, Michelle Mitchenor και Seann William Scott.
No. of Seasons 3
No. of Episodes 55

Story:

Για τις δύο πρώτες σεζόν, ο Roger Murtaugh, ένας ηλικιωμένος ντετέκτιβ με σύζυγο και τρία παιδιά, συνεργάζεται με τον Martin Riggs, έναν νεαρό, ασταθή ντετέκτιβ του οποίου η γυναίκα και το αγέννητο παιδί δολοφονήθηκαν πρόσφατα. Ενώ οι μέθοδοι του Riggs για να κυνηγάει εγκληματίες θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή του και του Murtaugh σε τακτική βάση, οι δυο τους είναι σε θέση να αναπτύξουν σεβασμό και να δημιουργήσουν μια στενή φιλία. Μετά τον θάνατο του Riggs στη δεύτερη σεζόν, ο Murtaugh μπαίνει σε μια περίοδο κατάθλιψης έξι μηνών και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου γνωρίζει και γίνεται φίλος με τον Wesley Cole (Seann William Scott). Ο Κόουλ είναι ένας πρώην πράκτορας της CIA που έχει βρεθεί παντού και έχει δει τα πάντα, και σύντομα βρίσκει τον εαυτό του σε μια νέα συνεργασία με τον Μέρτο, καθώς προσαρμόζεται στη ζωή στο Λος Άντζελες.


Lethal Weapon 2016-2019 Series

Κρίμα γιατί η 4λογία των ταινιών ήταν πολύ καλή αστυνομική-αμερικάνικη περιπέτεια. Κρίμα γιατί οι Damon Wayans και Clayne Crawford είναι καλοί ηθοποιοί στο είδος τους, αλλά εδώ το σενάριο-σκηνοθεσία είναι για τα κλάματα. Το κρίμα στο λαιμό τους και το χρήμα στην τσέπη τους.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Lethal_Weapon_(TV_series)

Lethal Weapon Collection
Lethal Weapon 2016-2019 Series