Law and Order 1990-2023

Tips:

Το Law & Order είναι μια αμερικανική αστυνομική δραματική τηλεοπτική σειρά που δημιουργήθηκε από τον Dick Wolf και παρήχθη από τη Wolf Entertainment και τη Universal Television, ξεκινώντας το franchise Law & Order. Πρωταγωνιστούν οι George Dzundza, Chris Noth, Dann Florek, Michael Moriarty, Richard Brooks, Steven Hill, Paul Sorvino, Carolyn McCormick, Jerry Orbach, S. Epatha Merkerson, Jill Hennessy, Sam Waterston, Benjamin Bratt, Carey Lowell, Angie Harmon, Jesse L Martin, Dianne Wiest, Elisabeth Röhm, Fred Dalton Thompson, Dennis Farina, Annie Parisse, Michael Imperioli, Milena Govich, Alana de la Garza, Jeremy Sisto, Linus Roache, Anthony Anderson, Jeffrey Donovan, Camryn Manheim, Hugh Dancy και Mehcad Brooks.
No. of Seasons 22
No. of Episodes 488

Story:

Για τον πιλότο του 1988, ο George Dzundza και ο Chris Noth επιλέχθηκαν ως οι αρχικοί ντετέκτιβ, ο λοχίας Max Greevey και ο ντετέκτιβ Mike Logan. Οι παραγωγοί θεώρησαν ότι ο Dzundza θα ήταν ένας τέλειος ανώτερος αξιωματικός της αστυνομίας. Ο Noth και ο Michael Madsen ήταν υποψήφιοι για τον ρόλο του Logan. Ο Μάντσεν αρχικά θεωρήθηκε η τέλεια επιλογή για τον ρόλο, αλλά θεωρήθηκε ότι οι υποκριτικοί τρόποι του Μάντσεν ήταν επαναλαμβανόμενοι και ο Νοθ έλαβε τον ρόλο. Ολοκληρώνοντας το καστ της αστυνομίας, ο Dann Florek επιλέχθηκε για τον καπετάνιο Donald Cragen.


Law and Order 1990-2023

Για να περάσεις 14.689,412 βράδια ευχάριστα λύνοντας αστυνομικές υποθέσεις και τα κορδόνια σου. Πραγματικά δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια σειρά από όλο το πακέτο Law and Order, εκτός από μεμονομένα καστ και επεισόδια.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Law_%26_Order

Law and Order Collection
Law and Order 1990-2023 Law and Order 1990-2023