La Mante 2017

Tips:

Το La Mante (μτφρ. "The Mantis") είναι μια γαλλική μίνι σειρά θρίλερ σε σκηνοθεσία Alexandre Laurent. Πρωταγωνιστούν οι Carole Bouquet, Fred Testot, Jaques Weber, Serge Riaboukine, Robinson Stevenin, Fredérique Bel και Elodie Navarre.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 6

Story:

Στο Παρίσι, η αστυνομία αναζητά έναν ψυχοπαθή του οποίου οι δολοφονίες είναι εμπνευσμένες από τη Jeanne Deber, γνωστή ως "The Mantis", έναν διάσημο κατά συρροή δολοφόνο που τρομοκρατούσε τη χώρα πριν από 25 χρόνια. Η Jeanne Deber προσφέρει την τεχνογνωσία της στην αστυνομία για να βοηθήσει στην αναζήτηση του αντιγράφου. Τοποθετημένη στην απομόνωση από τη σύλληψή της, η «The Mantis» έχει έναν όρο: να ασχολείται μόνο με τον ντετέκτιβ Damien Carrot, τον εν διαστάσει γιο της. Ο Damien δεν έχει άλλη επιλογή, γιατί ένας κατά συρροή δολοφόνος είναι ελεύθερος και μπορεί να χτυπήσει οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε στο Παρίσι.


La Mante 2017

Γαλλικό κλασικό και τυπικό αστυνομικό υπο-νουάρ. Το σενάριο είναι στα χνάρια του Χάνιμπαλ. Οι ερμηνείες είναι μέτριες και η σκηνοθεσία, με την τυπική Γαλλική έλλειψη των στοιχείων για να γίνει ένα μέτριο σίριαλ. Τα κενά υποτίθεται είναι τα νουάρ στοιχεία. Όπως στις περισσότερες Αγγλικές έτσι κι εδώ, ο σίριαλ κίλερ αφού έχει σκοτώσει - τελειώσει το σχέδιο του παραδίνεται μόνος του. Γενικά όλο το κόνσεπτ είναι ένα κακό αντίγραφο του Χάνιμπαλ.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/La_Mante
La Mante 2017 La Mante 2017