Kleo 2022-2024 Series

Tips:

Το Kleo είναι μια γερμανική κατασκοπευτική τηλεοπτική σειρά δράσης-θρίλερ που δημιουργήθηκε από κοινού από τους Hanno Hackfort, Richard Kropf και Bob Konrad. Σκηνοθεσία από την Viviane Andereggen και τον Jano Ben Chaabane. Πρωταγωνιστούν οι Jella Haase, Dimitrij Schaad, Julius Feldmeier, Vladimir Burlakov, Vincent Redetzki, Yun Huang και Alessija Lause.
No. of Seasons 2
No. of Episodes 16

Story:

Το 1987, μετά την επιτυχή δολοφονία ενός διπλού πράκτορα σε ένα κλαμπ του Δυτικού Βερολίνου, η δολοφόνος της Στάζι της Ανατολικής Γερμανίας, Κλέο Στράουμπ, φυλακίζεται και αφήνεται, ξεχασμένη από τον παππού της και τη Στάζι. Ωστόσο, δεν αργεί η πτώση του Τείχους του Βερολίνου και η Kleo απελευθερώνεται και σχεδιάζει την εκδίκησή της από τους συνωμότες που την πλαισίωναν. Ο McGuffin και μια κόκκινη βαλίτσα, την οδηγεί στα βάθη του Βερολίνου και στην έρημο Ατακάμα, με τον αστυνομικό Σβεν στην ουρά της.


Kleo 2022

Καλή σκηνοθεσία με σκηνικά εποχής. Καλές ερμηνείες με γρήγορη ροή και νουάρ πλοκή. Είναι από τις σειρές που θα ήθελα να μην είχαν τελειώσει τόσο γρήγορα. Και η 2η σεζόν, πολύ απολαυστική και πιο ανάλαφρη. Εμφανίζεται και το πρώτο αυτοκίνητο που οδήγησα 15 χρονών. Το δίχρονο Wartburg 353 Ανατολικής Γερμανίας, με λάδι μαζί με την βενζίνη και βολίδα εκκίνηση που “έτρωγα” ακόμα και Porsche. Μια πολύ καλή περιπέτεια με δράση και πολλές εκπλήξεις. Μπράβο στους συντελεστές.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Kleo


Kleo 2022 Series photo album


Kleo 2022 Series Kleo 2022 Series Kleo 2022 Series Kleo 2022 Series Kleo 2022 Series
Kleo 2022 Kleo 2022