Kingdom 2019-2020 South Korean TV series

Tips:

Το Kingdom (Κορεάτικα: 킹덤; RR: Kingdeom) είναι μια τηλεοπτική σειρά ροής τρόμου, της Νότιας Κορέας του 2019, που δημιουργήθηκε και γράφτηκε από τον Kim Eun-hee και βασίζεται στη διαδικτυακή σειρά The Kingdom of the Gods (신의나라:버닝헬) από τον συγγραφέα Kim Ο Eun-hee και ο καλλιτέχνης Yang Kyung-il. Πρωταγωνιστούν οι Ju Ji-hoon, Ryu Seung-ryong, Bae Doo-na, Kim Sang-ho, Kim Sung-kyu και Kim Hye-jun.
No. of Seasons 2
No. of Episodes 12 + 1 special

Story:

Διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια της δυναστείας Joseon της Κορέας, τρία χρόνια μετά τον πόλεμο Imjin, η πρώτη σεζόν του Kingdom ακολουθεί την ιστορία του διαδόχου του θρόνου Lee Chang και των υφισταμένων του, που πέφτουν πάνω σε μια αφύσικη πανούκλα που ανασταίνει τους νεκρούς εν μέσω της έρευνας για μια πολιτική συνωμοσία και φήμες. του θανάτου του βασιλιά του Joseon. Μέσα στο χάος και τον θάνατο που ακολουθεί, ο Τσανγκ συναντά συμμάχους που προσπαθούν να πάρουν θέση στην πόλη-κράτος του Σανγκτζού προτού εξαπλωθεί περαιτέρω στην επαρχία, μόνο για να ανακαλύψει ότι η πανούκλα έχει ήδη προσαρμοστεί. Η δεύτερη σεζόν ξεκινά κατά τη διάρκεια του αγώνα του Lee Chang να σώσει τον λαό του από την εξάπλωση της πανώλης και τη δυναστεία του από τις μηχανορραφίες της ισχυρής φυλής Haewon Cho που κρύβει ένα απαίσιο μυστικό.


Kingdom 2019-2020 South Korean TV series

Νοτιοκορεάτικη σειρά εποχής με ζόμπι από πανούκλα. Ενώ περίεργες φήμες για τον άρρωστο βασιλιά κυριεύουν ένα βασίλειο, ο διάδοχος γίνεται η μόνη τους ελπίδα ενάντια σε μια μυστηριώδη πανούκλα που ξεσπά στη γη. Καλή φωτογραφία και πλούσια σκηνοθεσία. Δεν είμαι ακόμα έτοιμος για τέτοιου είδους σενάρια.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Kingdom_(South_Korean_TV_series)
Kingdom 2019-2020 South Korean TV series