Keep Breathing 2022

Tips:

Το Keep Breathing είναι μια αμερικανική δραματική σειρά επιβίωσης που δημιουργήθηκε από τους Martin Gero και Brendan Gall. Πρωταγωνιστούν οι Melissa Barrera, Jeff Wilbusch, Florencia Lozano, Juan Pablo Espinosa, Austin Stowell και Getenesh Berhe.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 6

Story:

Στο χαμηλών τόνων τρομακτικό σκηνικό της, η δικηγόρος της Νέας Υόρκης Liv (την οποία υποδύεται η Melissa Barrera των In the Heights) πιάνει μια πτήση με ένα αχαρτογράφητο ιδιωτικό αεροπλάνο για να συναντήσει την εν διαστάσει μητέρα της στον βορειοδυτικό Καναδά. Μετά τη συντριβή του αεροπλάνου, αφήνοντας τη Λιβ μόνη χωρίς κανέναν να ξέρει πού βρίσκεται, η νεαρή γυναίκα αγωνίζεται να επιστρέψει στον πολιτισμό. Η σειρά των έξι επεισοδίων είναι γεμάτη εκπλήξεις, από τους ταξιδιωτικούς συντρόφους της Λιβ να είναι στην πραγματικότητα δρομείς ναρκωτικών μέχρι τον δικηγόρο που έχει μια τεταμένη σύγκρουση με μια αρκούδα. Αποδεικνύεται επίσης ότι η Liv είναι έγκυος και ότι έψαχνε τη μητέρα που την εγκατέλειψε ως παιδί για να δει αν θα ήταν πράγματι καλή μαμά. Στα τελευταία επεισόδια, μέσα από αναμνήσεις και παραισθήσεις, η Λιβ βρίσκει έναν δρόμο για να επουλωθεί από το τραύμα της και ίσως να ξεφύγει από την έντονη δοκιμασία.


Keep Breathing 2022

Το σενάριο είναι απλό και η ερμηνεία της Melissa Barrera είναι φυσική. Μου “έβγαλε” μια ηρεμία για εσωτερική αναζήτηση. Αυτό που “κράτησα” είναι το υπέροχο τοπίο και την επίσκεψη που ΘΑ κάνω στον Καναδά.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Keep_Breathing_(TV_series)
Keep Breathing 2022