Justified: City Primeval 2023 Series

Tips:

Το Justified: City Primeval είναι μια αμερικανική νεοδυτική τηλεοπτική μίνι σειρά εγκληματικής δραματουργίας που αναπτύχθηκε από τους Dave Andron και Michael Dinner με συνθέτη τον Mark Isham. Η σειρά συνεχίζει την ιστορία του Justified εμπνεόμενο από το μυθιστόρημα του Elmore Leonard City Primeval: High Noon in Detroit και το διήγημα "Fire in the Hole". Ο Timothy Olyphant επιστρέφει για να πρωταγωνιστήσει ως Αναπληρωτής U.S. Marshal Raylan Givens, με τον Paul Calderón να επαναλαμβάνει επίσης τον ρόλο του ως ντετέκτιβ Raymond Cruz από την αστυνομική κωμωδία του 1998 Out of Sight, μια κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος του Leonard το 1996. Πρωταγωνιστούν οι Timothy Olyphant, Vivian Olyphant (η κόρη του), Aunjanue Ellis, Vondie Curtis-Hall, Adelaide Clemens, Marin Ireland, Victor Williams, Norbert Leo Butz, Boyd Holbrook, Ravi V. Patel, Paul Calderón, Amin Joseph, Regina Taylor, Keith David, David Cross, Terry Kinney, Walton Goggins, Natalie Zea, Luis Guzmán, Matt Craven και David Koechner.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 8

Story:

Ο Ρέιλαν Γκίβενς άφησε το Κεντάκι για το Μαϊάμι, όπου συνεχίζει να εργάζεται ως U.S. Marshal ενώ βοηθά στην ανατροφή της κόρης του. Σύντομα βρίσκεται στο Ντιτρόιτ, καταδιώκοντας τον Clement Mansell, τον The Oklahoma Wildman, ο οποίος αποφεύγει την αστυνομία του Ντιτρόιτ.


Justified: City Primeval 2023 Series

Σε αυτή την τηλεοπτική συνέχεια, ο Αναπληρωτής U.S. Marshal Raylan Givens μεταφέρεται στο Μαϊάμι και το Ντιτρόιτ. Ίδιο σεναριακό μοτίβο, με περισσότερη δράση και καλές ερμηνείες πατέρα και κόρης. Μια μέτρια περιπέτεια.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Justified:_City_Primeval
Justified: City Primeval 2023 Series