Justified 2010-2015 Series

Tips:

Το Justified είναι μια αμερικανική νεο-δυτική δραματική τηλεοπτική σειρά που έκανε πρεμιέρα στις 16 Μαρτίου 2010 στο δίκτυο FX. Αναπτύχθηκε από τον Graham Yost, και βασίζεται στις ιστορίες του Elmore Leonard για τον χαρακτήρα Raylan Givens, ιδιαίτερα στο "Fire in the Hole". Πρωταγωνιστούν οι Timothy Olyphant, Nick Searcy, Jacob Pitts, Erica Tazel, Joelle Carter, Natalie Zea, Walton Goggins, Jere Burns, A. J. Buckley, Michael Rapaport, Amy Smart, Mary Steenburgen, Danielle Panabaker, Sam Elliott, Garret Dillahunt, Jeff Fahey, Jonathan Tucker, Scott Grimes και John Kapelos (as Ethan Picker seasons 4–5).
No. of Seasons 6
No. of Episodes 78

Story:

Ο Timothy Olyphant υποδύεται τον Raylan Givens, έναν σκληρό αναπληρωτή U.S. Marshal, που είναι κάτι σαν νομοθέτης του 19ου αιώνα, της Παλαιάς Δύσης που ζει στη σύγχρονη εποχή. Η αντισυμβατική επιβολή της δικαιοσύνης τον καθιστά στόχο εγκληματιών και προβληματικό παιδί για τον ανώτερό του από την Υπηρεσία Στρατιωτών των ΗΠΑ. Η σειρά περιστρέφεται γύρω από τους κατοίκους και τον πολιτισμό στην περιοχή των Απαλαχίων βουνών του ανατολικού Κεντάκι, συγκεκριμένα στην κομητεία Χάρλαν όπου μεγάλωσαν πολλοί από τους κύριους χαρακτήρες και στο Λέξινγκτον του Κεντάκι, όπου βρίσκεται το τοπικό γραφείο U.S. Marshal. Αυτή η δικαιοδοσία περιλαμβάνει την κομητεία Harlan, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Raylan και από την οποία νόμιζε ότι είχε δραπετεύσει οριστικά στη νεολαία του.


Justified 2010-2015 Series

Μια σειρά για το αμερικάνικο κοινό. Κεντάκι, αμερικάνικος νότος, νεοναζί που κάνουν ότι θέλουν και ένας Μάρσαλ που προσπαθεί να αντιστρέψει την αντίληψη τους. Χαμηλού κόστους σειρά που απευθύνεται μόνο στην Αμερική. Ένας “άλλος” κόσμος, όπου το μαύρο και το άσπρο έχουν άλλες διαστάσεις. Η σειρά έφτασε στον 6ο κύκλο γιατί: είναι χαμηλού κόστους, μόνο για αμερική, να γεμίζει τηλεοπτικό χρόνο φθηνά, με επαλαμβανόμενο σενάριο. Τα μόνο στοιχεία που ξεχωρίζουν είναι η καλή φωτογραφία, τα γραφικά και ο Timothy Olyphant, που εδώ δεν έχει καμία σχέση με τον Hitman.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Justified_(TV_series)

Ελληνική συμμετοχή: John Kapelos
Justified 2010-2015 Series