Juste Un Regard - Just One Look 2017

Tips:

Το Juste un regard (Just One Look) είναι μια γαλλική δραματική μίνι σειρά του 2017, σε 6 επεισόδια των 52 λεπτών, που δημιουργήθηκε από τον Harlan Coben, βασισμένη στο ομότιτλο αμερικανικό μυθιστόρημά του (Just One Look, 2004) και σκηνοθεσία του Ludovic Colbeau-Justin. Πρωταγωνιστούν οι Virginie Ledoyen, Thierry Neuvic, Thierry Frémont, Arthur Jugnot, Jimmy Jean-Louis, Julie Gayet και ο δημιουργός Harlan Coben.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 6

Story:

Μια θηροφύλακας στο Εθνικό Δασαρχείο, η Eva Beaufils ζει μια ήσυχη ζωή με τον σύζυγό της Bastien και τα δύο παιδιά τους, Salomé και Max. Ένα πρωί, η Εύα βρίσκει μια ομαδική φωτογραφία στο mail της, όπου αναγνωρίζει τον μικρότερο Μπαστιέν. Όταν του το λέει, εκείνος αρνείται ότι είναι αυτός. Ενώ έπαιρνε τα παιδιά σε μια συναυλία, εκείνη έμεινε στο σπίτι, χωρίς όμως να έχει νέα από την οικογένειά της, κάλεσε την αστυνομία. Ένας υπάλληλος ξενοδοχείου καταλήγει να της τηλεφωνεί το επόμενο πρωί: ο σύζυγός της εξαφανίστηκε, αφήνοντας τα παιδιά τους σε ένα δωμάτιο. Ενώ δεν ξέρει τι του έχει συμβεί, εμφανίζεται ο Γκριγκόρι Μαρσάν και επανασυνδέεται μαζί της. Γνωρίστηκαν δεκαπέντε χρόνια νωρίτερα, μετά από μια πυρκαγιά κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας στις Κατακόμβες, η οποία είχε στοιχίσει τη ζωή πολλών ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένου του γιου του Μαρσάν, και όπου η ίδια η Εύα είχε σχεδόν πεθάνει. Ο Μαρσάν προσφέρεται να την βοηθήσει. Η Εύα ανακαλύπτει ένα τηλέφωνο που έκρυβε ο Μπαστιέν και το οποίο περιέχει δύο αριθμούς. Ο ένας αριθμός είναι μιας δικηγόρου που αποδεικνύεται ότι είναι η αδερφή του, με την οποία δεν είχε καμία σχέση εδώ και χρόνια. Ο άλλος ενός νυχτερινού κέντρου, το Shine. Όταν η Εύα πηγαίνει εκεί για να μάθει περισσότερα, ένα άτομο ανοίγει πυρ και σκοτώνει τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου. Η Εύα μαθαίνει από το αφεντικό του Μπαστιέν ότι ο τελευταίος νοίκιαζε ένα διαμέρισμα στη Μονμάρτρη. Στο δρόμο της προς τα εκεί, ανακαλύπτει μια νεαρή γυναίκα που εργαζόταν στο Shine, και η οποία εμφανίζεται επίσης στη φωτογραφία.


Juste Un Regard - Just One Look 2017

Γαλλική σειρά με αστυνομικό σενάριο με αρκετό σασπένς. Αργός ρυθμός στην αποκάλυψη της αλήθειας, με τη γρήγορη παλιά Γαλλική πλοκή. Μέτριες ερμηνείες αλλά όσο πρέπει για να κυλάει το σενάριο άνετα και απλά. Από το 3ο επεισόδιο κατάλαβα ότι το σενάριο ήταν αμερικανιά και αρκετά στοιχεία του δεν κολάνε την Γαλλική κουλτούρα. Και κάπου στο 4ο επεισόδιο χάνεται το μυστήριο και αρχίζει να “ξεφουσκώνει”. Οι σκηνές καταδίωξης και η αρχηγός της αστυνομίας είναι κακές απομιμήσεις. Απολογισμός. Όλοι οι αθώοι πέθαναν. Οι ένοχοι ζούν μια ανέμελη, άνετη ζωή. Και η αστυνομικός άφησε να φύγει ο κακός, γιατί … έτσι. Και στο τέλος θα πήγαινε το Happy together των The Turtles.



More Info -- https://fr.wikipedia.org/wiki/Juste_un_regard_(mini-s%C3%A9rie)
Juste Un Regard - Just One Look 2017 Juste Un Regard - Just One Look 2017