Janet King 2014-2017

Tips:

Το Janet King είναι ένα αυστραλιανό τηλεοπτικό δραματικό πρόγραμμα που άρχισε να προβάλλεται στο ABC1 από τις 27 Φεβρουαρίου 2014. Δημιουργήθηκε ως spin-off από το νομικό δράμα Crownies του 2011. Πρωταγωνιστούν οι Marta Dusseldorp, Vince Colosimo, Damian Walshe-Howling, John Howard, Hamish Michael , Ella Scott Lynch , Indiana Evans, Adam Demos, Zoe Terakes και Andrea Demetriades.
No. of Seasons 3
No. of Episodes 24

Story:

Ακολουθεί την ιστορία της Ανώτερης Εισαγγελέα Τζάνετ Κινγκ (Μάρτα Ντίσελντορπ), που παρακολουθεί το ταξίδι της στο Τμήμα Δημοσίων Εισαγγελιών ( Σειρά 1), σε μια Βασιλική Επιτροπή για το σοβαρό έγκλημα (Σειρά 2), και στην Εθνική Επιτροπή Εγκλήματος (Σειρά 3).


Janet King 2014-2017

Αυστραλέζικο αλλά κάργα Αγγλικό. Δικαστικό και νομικό, παραγεμισμένο με μπόλικη αυστραλέζικη ηθική περί αγάπης και δικαίου, αλλά και με αποκαθήλωση των ταμπού. Ξεκινά με μια υπόθεση ευθανασίας και διαπλέκονται άλλες 10 υποθέσεις. Όταν μπλέκονται και οι ζωές των χαρακτήρων τότε έχουμε μια υπέροχη πολύπλευρη Αυστραλία του τώρα. Στην 2η σεζόν οι λάτρες του τυποποιημένου σεναρίου θα απολαύσουν τις χιλιάδες ασήμαντες λεπτομέρειες που δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση. Ένα μέρος της κουλτούρας στην Αυστραλία είναι να χαίρεσαι την ζωή, έτσι όπως εσύ την θέλεις.



Ελληνική συμμετοχή: Andrea Demetriades , Adam Demos και Zoe Terakes

More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Janet_King_(TV_series)
Janet King 2014-2017 Janet King 2014-2017