Jaguar 2021

Tips:

Το Jaguar είναι μια ισπανική δραματική τηλεοπτική σειρά ροής που δημιουργήθηκε από τους Ramón Campos και Gema R. Neira για το Netflix. Πρωταγωνιστούν οι Blanca Suárez, Iván Marcos, Francesc Garrido, Adrián Lastra και Óscar Casas.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 6

Story:

Τοποθετημένο στη Φρανκιστική Ισπανία, ένα καταφύγιο για πολλούς ναζί που φεύγουν, η πλοκή αφορά την ιστορία της Isabel Garrido, μιας Ισπανίδας επιζήσας από το Μαουτχάουζεν που είχε αναγκαστεί να δουλέψει ως παιδί ως υπηρέτρια από τον ναζί αξιωματούχο Otto Bachmann, τον δολοφόνο του πατέρα της. Αναζητώντας εκδίκηση τη δεκαετία του 1960, καταλήγει να συνεργάζεται με μια ομάδα κυνηγών Ναζί.


Jaguar 2021

Σπαστική μουσική σαν να βγαίνει από ξεκούρδιστο τηλεβόα. Ερμηνείες που δεν πείθουν και ερασιτεχνική προσπάθεια προσομοίωσης του 1962 στην Ισπανία. Η πλοκή είναι αργή και οι εξιστορήσεις των παθών από τους ναζί είναι απλές. Μια ερασιτεχνική μίνι σειρά.
Το Netflix χρηματοδοτεί πολλές νέες παραγωγές ανά τον κόσμο. Μικρές παραγωγές των 6-8 επεισοδίων, που εάν έχουν καλή τηλεθέαση, τότε υπάρχει και συνέχεια.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Jaguar_(TV_series)
Jaguar 2021 Jaguar 2021