Jack Ryan 2018-2023 Series

Tips:

Το Tom Clancy's Jack Ryan (γνωστό και απλά ως Jack Ryan) είναι μια αμερικανική τηλεοπτική σειρά θρίλερ πολιτικής δράσης, βασισμένη σε χαρακτήρες από το φανταστικό "Ryanverse" που δημιουργήθηκε από τον Tom Clancy, που έκανε πρεμιέρα στις 31 Αυγούστου 2018, στο Amazon Prime Video. Η σειρά δημιουργήθηκε από τους Carlton Cuse και Graham Roland. Ο Cuse υπηρετεί ως εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τους John Krasinski, Michael Bay και Mace Neufeld, μεταξύ άλλων. Πρωταγωνιστούν οι John Krasinski, Wendell Pierce, Abbie Cornish, Ali Suliman, Dina Shihabi, John Hoogenakker, Noomi Rapace, Jordi Mollà, Francisco Denis, Cristina Umaña, Jovan Adepo, Michael Kelly, Betty Gabriel, James Cosmo, Peter Guinness, Nina Hoss, Alexej Manvelov, Michael Peña, Okieriete Onaodowan, Louis Ozawa Changchien και Zuleikha Robinson.
No. of Seasons 4
No. of Episodes 30

Story:

Η πρώτη σεζόν ακολουθεί τον τίτλο του αναλυτή της CIA καθώς αποσύρεται από την ασφάλεια της δουλειάς του στο γραφείο αφού ανακαλύπτει μια σειρά από αμφίβολες τραπεζικές μεταφορές, οι οποίες πραγματοποιούνται από έναν ανερχόμενο ισλαμιστή εξτρεμιστή ονόματι Σουλεϊμάν.
Η δεύτερη σεζόν βλέπει τον Τζακ στη μέση του πολιτικού πολέμου σε μια διεφθαρμένη Βενεζουέλα.
Στην τρίτη σεζόν, ο Τζακ ερευνά μια συνωμοσία για την αναδημιουργία της πρώην Σοβιετικής Ένωσης πυροδοτώντας μια μη ανιχνεύσιμη τακτική πυρηνική βόμβα σε μια χώρα του πρώην Ανατολικού Μπλοκ.
Στην τέταρτη σεζόν, ο Τζακ, πλέον αναπληρωτής διευθυντής της CIA, θα αντιμετωπίσει την πιο επικίνδυνη αποστολή του, η οποία περιλαμβάνει έναν εχθρό που δρα τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και μακρύτερα. Το πρόβλημα ξεκινά όταν αρχίζει να ερευνά φήμες για εσωτερική διαφθορά, κατά την οποία ο ίδιος και οι έμπιστοι συνεργάτες του αποκαλύπτουν στοιχεία για μια συμμαχία μεταξύ ενός καρτέλ ναρκωτικών και μιας τρομοκρατικής οργάνωσης.


Jack Ryan 2018-2023 Series

Τα βιβλία του Tom Clancy ήταν καλά για περιπέτειες των 90ς, αλλά εδώ το σενάριο είναι παρωχημένο. Κάθε σκηνή είναι παρτιτούρα από άλλα σενάρια-ταινίες. Η σκηνή στο Λας Βέγκας (επεισ.3) είναι από την κιτσαρία των 80ς. Η επικοινωνία μέσω παιχνιδιών online είναι εδώ και 25 χρόνια μόνιμο info σε όλες τις κατασκοπικές ταινίες. Ο δε Jack Ryan (καμία σχέση με Χάρισον Φόρντ) είναι άχρωμος-άοσμος και βάλε 30 στερητικά Α αδιαφορίας.
Αν εξαιρέσω την υπερηφάνεια για την πατρίδα του, αυτή η σειρά ήταν μια αδιάφορη περιπέτεια, με αναμασημένο σενάριο και ένα δήθεν Jack Ryan.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Jack_Ryan_(TV_series)

Jack Ryan Collection
Jack Ryan 2018-2023 Series Jack Ryan 2018-2023 Series