Iris II: New Generation 2013

Tips:

Το Iris II: New Generation (Κορεάτικα: 아이리스2; RR: Airiseu 2, λιτ. Iris II) είναι μια νοτιοκορεάτικη τηλεοπτική σειρά κατασκοπείας του 2013. Πρωταγωνιστούν οι Jang Hyuk, Lee Da-hae, Lee Beom-soo, Oh Yeon-soo, Yoon Doo-joon, Im Soo-hyang, Lee Joon και Kim Yeong-cheol, η συνέχεια της Iris του 2009 συνεχίζει την ιστορία της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας πράκτορες που εναντιώνονται στη μυστηριώδη οργάνωση που είναι γνωστή ως IRIS.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 20

Story:

Το IRIS II: New Generation εξερευνά τα επακόλουθα γεγονότα του IRIS καθώς και του Athena: Goddess of War. Η ιστορία εξερευνά την προέλευση του πρώην διευθυντή του NSS και του πράκτορα της IRIS, Baek San (Kim Yeong-cheol) και του πρωταγωνιστή Jung Yoo-gun (Jang Hyuk). Αφού ο πράκτορας Kim Hyun-jun (Lee Byung-hun) σκοτώθηκε από έναν πυροβολισμό ελεύθερου σκοπευτή από τον πράκτορα της IRIS Ray (David Lee McInnis), το IRIS πήγε σε ύφεση για να αναρρώσει και να κάνει αναγνώριση. Έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε και το NSS δεν είναι πλέον ένα μυστικό τμήμα μαύρων επιχειρήσεων όπως ήταν κάποτε. είναι πλέον μια δημόσια οντότητα στον κόσμο. Ωστόσο, ο διευθυντής Εθνικής Ασφάλειας, ο οποίος έγινε επίβλεψη του NSS (που δεν ενέκρινε ποτέ την ύπαρξη του NSS λόγω κατάχρησης εξουσίας από τον Baek San), μείωσε τις ικανότητες της οργάνωσης και την περιόρισε στη ρύθμιση και τον έλεγχο του ομοσπονδιακού εγκλήματος, όπως το κλείσιμο ενός κυκλώματος λαθρεμπορίου όπλων. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο σημερινός διευθυντής του NSS, σημειώνει τον αξιωματικό Jung Yoo-gun και τον βάζει να εκπαιδεύσει μια νέα ομάδα πρακτόρων του NSS για τη διαχείριση μελλοντικών εθνικών απειλών.


Iris II: New Generation 2013

Αφού εξαντλήσανε το θέμα, απλά εδώ το ξεχειλώνουν και δεν το πάνε σεναριακά παρακάτω. Ένα αναμάσημα για εύκολα και γρήγορα δισεκατομμύρια Γουάν (νόμισμα της Νότιας Κορέας).



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Iris_II:_New_Generation

Iris Collection
Iris II: New Generation 2013 Iris II: New Generation 2013