Iris Series 2009

Tips:

Το Iris (Κορεάτικα: 아이리스; RR: Airiseu) είναι μια νοτιοκορεάτικη τηλεοπτική δραματική σειρά κατασκοπείας του 2009, με πρωταγωνιστές τους Lee Byung-hun, Kim Tae-hee, Jung Joon-ho, Kim Seung-woo, Kim So-yeon και Choi Seung-hyun. Η επιτυχία της σειράς οδήγησε σε μια ταινία μεγάλου μήκους του 2010, ένα spin-off του 2010 και μια σειρά sequel το 2013.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 20

Story:

Δύο φίλοι που είναι τόσο δεμένοι σαν αδέρφια, ο Kim Hyun-jun (Lee Byung-hun) και ο Jin Sa-woo (Jung Joon-ho), εκπαιδεύονται από την Ομάδα Ειδικής Αποστολής 707 του Στρατού της Δημοκρατίας της Κορέας μέχρι να τους εντοπίσουν. από την ΕΣΥ (Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας). Οι δυο τους ανιχνεύτηκαν ανεξάρτητα από την όμορφη πράκτορα του NSS, Choi Seung-hee (Kim Tae-hee). Χωρίς να γνωρίζουν ότι έχουν εντοπιστεί, οι δύο συλλαμβάνονται κρυφά και υποβάλλονται σε δοκιμασία προσομοίωσης βασανιστηρίων. Και οι δύο περνούν το τεστ και θεωρούνται ότι έχουν τα προσόντα να γίνουν πράκτορες της NSS. Στην πορεία, και οι δύο ερωτεύονται τη Seung-hee, η οποία έχει κρατήσει μυστική τη διαδικασία του scouting. Μετά την ολοκλήρωση του τεστ, ο Hyun-jun και ο Sa-woo παρουσιάζονται στον διευθυντή του NSS, Baek San (Kim Yeong-cheol). Ο Μπάεκ Σαν τους εξηγεί ότι το NSS είναι μια μυστική οργάνωση που έχει ως αποστολή την πρόληψη ξένων απειλών και την προστασία των συμφερόντων της χώρας, συμπεριλαμβανομένης της δολοφονίας οποιουδήποτε που θα μπορούσε να αποτελέσει απειλή για την εθνική ασφάλεια της Νότιας Κορέας (SK). Από την ίδρυσή του το 1976, κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης του Παρκ Τσουνγκ-χι, η ύπαρξη του οργανισμού παρέμεινε κρατικό μυστικό από όλους, συμπεριλαμβανομένου του Προέδρου. Στη συνέχεια ο Hyun-jun αποστέλλεται σε μια σόλο αποστολή στην Ουγγαρία. Στην Ουγγαρία, ο Hyun-jun εκτελεί την αποστολή του και ενώ δραπετεύει, τραυματίζεται. Λίγο αργότερα, ο Hyun-jun ανακαλύπτει ότι προδόθηκε από τον συνάδελφο του πράκτορα Sa-woo. Ο Seung-hee προσπαθεί να βοηθήσει τον Hyun-Jun να δραπετεύσει, αλλά μια έκρηξη αυτοκινήτου τους χωρίζει και οι δύο παραπλανούνται ώστε να πιστέψουν ότι ο άλλος είναι νεκρός. Ο Hyun-jun σώζεται στη συνέχεια από μια άγνωστη φωνή και μαθαίνει για τη μυστική εταιρεία "IRIS".


Iris Series 2009

Νοτιοκορεάτικο με πολύ δράση και συνωμοσίες. Με χάλασε το χασάπικο μοντάζ και η θαλασσοταραχή της κάμερας, με την οποία ο οπερατέρ κυνηγούσε ταυτόχρονα 14 μύγες. Κατά τα άλλα είναι μια γρήγορη περιπέτεια με πολύ δράση, με trio-love story και κλασική κατασκοπική πλοκή.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Iris_(TV_series)

Iris Collection
Iris Series 2009 Iris Series 2009