Into the Night 2020-2021

Tips:

Το Into the Night είναι μια βελγική μετα-αποκαλυπτική δραματική τηλεοπτική σειρά θρίλερ επιστημονικής φαντασίας που δημιουργήθηκε από τον Jason George, εμπνευσμένη από το πολωνικό μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας του 2015 The Old Axolotl ( Starość aksolotla , 2015) του Jacek Dukaj. Πρωταγωνιστούν οι Jan Bijvoet, Nabil Mallat, Pauline Etienne, Laurent Capelluto, Stefano Cassetti, Astrid Whettnall, Vincent Londez, Regina Bikkinina, Alba Gaïa Bellugi, Babetida Sadjo, Mehmet Kurtuluş και Ksawery Szlenkier. Η δεύτερη σεζόν έκανε πρεμιέρα στις 8 Σεπτεμβρίου 2021, ενώ στις 20 Απριλίου 2022 κυκλοφόρησε μια τουρκική σειρά με υποβρύχιο spin-off, το Yakamoz S-245.
No. of Seasons 2
No. of Episodes 12

Story:

Η πρώτη σεζόν ακολουθεί μια ομάδα ανθρώπων των οποίων το αεροσκάφος πειρατεύεται από τις Βρυξέλλες. Ο Terenzio (Cassetti), ο αεροπειρατής, είναι Ιταλός στρατιώτης του ΝΑΤΟ. Οι λίγοι άνθρωποι στο αεροσκάφος γίνονται τώρα μερικοί από τους επιζώντες από ένα θανατηφόρο παγκόσμιο γεγονός που προκλήθηκε από την έκθεση στο ηλιακό φως. Το αεροπλάνο κατευθύνεται δυτικά σε μια προσπάθεια να επιβιώσει από αυτήν την καταστροφή που σκοτώνει όλους τους ζωντανούς οργανισμούς κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η ομάδα – με επικεφαλής τον Mathieu (Capelluto), τον πιλότο, και τη Sylvie (Pauline Étienne), μια επιβάτη – πρέπει να συνεργαστούν για να κρατήσουν τον ήλιο πίσω τους και να αντιμετωπίσει την έλλειψη καυσίμων, τα ακτινοβολημένα τρόφιμα και άλλα προβλήματα στον αγώνα τους για να φτάσουν σε ένα υπόγειο στρατιωτικό καταφύγιο. Στη δεύτερη σεζόν, οι εναπομείναντες επιζώντες εξασφαλίζουν το δρόμο τους σε ένα καταφύγιο του ΝΑΤΟ, όπου αναζητούν καταφύγιο από τις θανατηφόρες ακτίνες του ήλιου. Συνεχίζοντας την προσπάθεια επιβίωσής τους με τα στρατιωτικά μέλη στο καταφύγιο, προσπαθούν να διαχειριστούν μια διογκούμενη σύγκρουση και να βρουν μια λύση στη μειωμένη προσφορά πόρων.


Into the Night 2020-2021

Παίζουν 3-4 γνωστοί ηθοποιοί που έχω δει σε άλλες σειρές. Ξεκινά με αυτό το γρήγορο, ξερό και άγαρμπο τρόπο που έχουν πολλές Γαλλόφωνες παραγωγές. Η σκηνοθεσία είναι απλή και το σενάριο έχει τα κενά που πρέπει για μια φθηνή παραγωγή. Η ροή της πλοκής είναι συνεχής και η μικρή ομάδα απλών ανθρώπων προσπαθεί να ανταπεξέλθει σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση.. Η ιστορία του κάθε επιβάτη γεμίζει στην ουσία τα κενά σε κάθε επεισόδιο. Έχει αρκετό σασπένς αλλά δεν “έπεισε” η τέλεια προσγείωση από μια “παιδική χαρά” προσκόπων. Από την μια πρέπει σε λίγο τηλεοπτικό χρόνο, να δώσεις το χαρακτήρα και την ιστορία του κάθε ένα, μέσα από τους διαλόγους και της ερμηνείες, για να “δεθείς” με την υπόθεση. Από την άλλη δεν πρέπει να πλατιάζεις με άχρηστες λεπτομέρειες και να τραβάς τα επεισόδια για να μην χαθεί το ενδιαφέρον. Τελικά είναι μια καλή περιπέτεια.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Into_the_Night_(TV_series)

Into the Deep - Yakamoz S-245 2022
Into the Night 2020-2021 Into the Night 2020-2021 Into the Night 2020-2021