Intimacy 2022

Tips:

Το Intimacy - Ιδιωτικότητα (ισπανικά: Intimidad) είναι μια ισπανική δραματική τηλεοπτική σειρά που δημιουργήθηκε από τη Verónica Fernández και τη Laura Sarmiento. Πρωταγωνιστούν οι Itziar Ituño, Patricia López Arnaiz, Emma Suárez, Verónica Echegui, Ana Wagener και Yune Nogueiras.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 8

Story:

Μια προσωπική σεξουαλική ταινία μιας πολιτικού διέρρευσε όταν είναι υποψήφιος για τη δημαρχία του Μπιλμπάο. Καθώς το τσίρκο των μέσων ενημέρωσης αρχίζει να παρελαύνει αυτό το βίντεο, η Μάλεν βρίσκει τη ζωή της ξεριζωμένη και αγωνίζεται να διατηρήσει μια κανονικότητα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τον πρώην σύντροφό της Alfredo και την κόρη τους Leire. Παρά το γεγονός ότι δίνουν την εντύπωση ότι είναι ζευγάρι, το ζευγάρι έχει χωρίσει ιδιωτικά και απλά μένουν μαζί για να κρατούν τις εμφανίσεις τους.


Intimacy 2022

Πρωταγωνιστοί η Itziar Ituño (η Raquel Murillo / Lisbon από La Casa De Papel) η οποία έχει μια καλή ερμηνεία. Κοινονικό δράμα με θέμα την διαπόμπευση με σεξουλικό περιεχομένο. Κλασικό σενάριο, που “παίζει” σε όλο τον κόσμο και καταδεικνύει το θέμα της Ιδιωτικότητας.
Μια είδηση που διάβασα στις 13.10.2023 για τον ποδοσφαιριστή Ρονάλντο που παίζει σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας: Ρονάλντο: Ιρανός δικηγόρος ζητά να μαστιγωθεί ο CR7 (Ρονάλντο) 99 φορές γιατί αγκάλιασε και φίλησε γυναίκα σε αναπηρικό καροτσάκι, αφού της έδωσε μια φανέλλα του.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Intimacy_(TV_series)
Intimacy 2022 Intimacy 2022