Instinct 2018-2019

Tips:

Το Instinct (στιλοποιημένο ως INSTIИCT) είναι μια αμερικανική αστυνομική δραματική τηλεοπτική σειρά που έκανε πρεμιέρα στις 18 Μαρτίου 2018 στο CBS. Η σειρά βασίζεται στο μυθιστόρημα του James Patterson του 2017, Murder Games. Πρωταγωνιστούν οι Alan Cumming, Bojana Novakovic, Daniel Ings, Naveen Andrews, Sharon Leal και η Whoopi Goldberg as Joan Ross.
No. of Seasons 2
No. of Episodes 24

Story:

Ο συγγραφέας, καθηγητής πανεπιστημίου και πρώην παραστρατιωτικός αξιωματικός της CIA Dr. Dylan Reinhart (Alan Cumming) παρασύρεται πίσω στην παλιά του ζωή από την αστυνομική ντετέκτιβ της Νέας Υόρκης Elizabeth Needham (Bojana Novakovic) όταν χρειάζεται τη βοήθειά του για να σταματήσει έναν κατά συρροή δολοφόνο που χρησιμοποιεί το βιβλίο του Reinhart, ως έμπνευση για φόνους.


Instinct 2018-2019

Νέα παραλαγή του Elementary. Ο Dr. Dylan Reinhart (Alan Cumming) έχει 4 πτυχία και ντοκτορά, ήταν πράκτορας της CIA, είναι καθηγητής πανεπιστημίου, πετυχημένος συγγραφέας, λίγο γκέι σε σχέση με μπάρμαν πρώην Δικηγόρο και φυσικά έχει και 4-5 μυστικά. Δίπλα του η detective Elizabeth Needham (Bojana Novakovic) πολύ μικρή και λίγη με αδιάφορη ερμηνεία. Too good to be myth. Όλο το “χτίσημο” των χαρακτήρων έγινε στο 1ο επεισόδιο. Πολύ γρήγορα προσπαθεί να περάσει την εδρέωση του κλασικού με αποτέλεσμα στο 2ο επεισόδιο να νομίζεις ότι έχεις δει 3-4 σεζόν από 15 επεισόδια.
Πολύ I Love New York ρε φίλε. How sweet. Σε αυτή την πόλη που όλα μπορούν να συμβούν. Το μήνυμα σαφέξ. Οι Νεουορκέζοι νιώθουν τυχεροί-υπερήφανοι που ζουν εκεί και όλοι οι άλλοι ΘΑ πρέπει να τους ζηλεύουν. Μέτριο και βαρετό.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Instinct_(American_TV_series)
Instinct 2018-2019 Instinct 2018-2019