Inspector Morse 1987–2000

Tips:

Το Inspector Morse είναι μια βρετανική αστυνομική δραματική τηλεοπτική σειρά βασισμένη σε μια σειρά μυθιστορημάτων του Colin Dexter. Πρωταγωνίστησε ο John Thaw ως ντετέκτιβ Επιθεωρητής Morse και ο Kevin Whately ως λοχίας Lewis. Ο Ντέξτερ έκανε καμέο εμφανίσεις σε όλα τα επεισόδια εκτός από τρία. Ακολούθησε το spin-off Lewis και το prequel Endeavour.
No. of Seasons 7 series (1987–1993) and 5 specials (1995–2000)
No. of Episodes 33

Story:

Series 1 - 1987: Η Anne Stavely, μια φίλη του Morse, φαινομενικά αυτοκτονεί στο σπίτι της στην Jericho, αν και ο Morse δεν έχει πειστεί. Ο Μορς συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον Λοχία Λιούις. Ο Μορς και ο Λιούις ερευνούν τον θάνατο του Νίκολας Κουίν, ενός βαρήκοου εξεταστή της Οξφόρδης που πρόσφατα είχε παραπονεθεί στον ανώτερό του ότι άλλοι στο συνδικάτο των εξετάσεων πουλούσαν μυστικά. Ο Κουίν πέθανε από δηλητηρίαση με κυάνιο, αλλά ο Μορς είναι πεπεισμένος ότι πρόκειται για φόνο και όχι για αυτοκτονία. Όταν ένα δεύτερο εξέχον μέλος του συνδικάτου σκοτώνεται, ο Μορς αναζητά τον δολοφόνο στα άλλα μέλη. Αυτό που βρίσκει είναι ένας λαβύρινθος απάτης και μοιχείας γραφείου. Ένας φύλακας εκκλησίας βρέθηκε με έναν σταυρό στο στήθος του. και περισσότερα σώματα αρχίζουν να συσσωρεύονται καθώς ο Μορς και ο Λιούις προσπαθούν να πιάσουν έναν επικίνδυνο ψυχοπαθή.


Inspector Morse 1987–2000

Ω ναι. Είδα το 1ο επεισόδιο και δεν θυμάμαι σε ποιο λεπτό κοιμήθηκα. Και ναι, την άλλη μέρα είδα ΚΑΙ το 2ο επεισόδιο όλο. Δεν ντρέπομαι και το ομολογώ. Η κορύφωση ήρθε στο τέλος, με την μοναδική σκηνή δράσης διάρκειας 5 δευτερολέπτων. Δεν μου έμεινε τίποτα από την υπόλοιπη σειρά. Και ναι, ένοιωσα ολοκληρωμένος και ΔΕΝ θέλω να ξαναδω άλλη αστυνομική σειρά.
Μετά τον Morse το χάος. __.. ._. _._…_-_



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Inspector_Morse_(TV_series)

Inspector Morse Collection
Inspector Morse 1987–2000 Inspector Morse 1987–2000