Inside Men 2022 British Series

Tips:

Το Inside Man είναι μια βρετανική τηλεοπτική σειρά δράματος-θρίλερ που αναπτύχθηκε από τον Steven Moffat και σκηνοθέτησε ο Paul McGuigan, με μουσική από τον David Arnold. Η σειρά τεσσάρων επεισοδίων έκανε πρεμιέρα στις 26 Σεπτεμβρίου 2022 και μεταδόθηκε από το BBC One. Πρωταγωνιστούν οι David Tennant, Stanley Tucci, Dolly Wells, Lydia West, Lyndsey Marshal, Dylan Baker, Kate Dickie και Tilly Vosburgh.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 4

Story:

Ο πρώην λέκτορας της Νομικής Τζέφερσον Γκρίφ καταδικάζεται σε θάνατο επειδή σκότωσε τη γυναίκα του και δίνει συμβουλές λέγοντας «Όλοι είναι δολοφόνοι». Ο αιδεσιμότατος Χάρι Γουότλινγκ παίρνει τη δασκάλα μαθηματικών του έφηβου γιου του Τζάνις Φάιφ. Η Τζάνις έγινε πρόσφατα φίλη με τη δημοσιογράφο Μπεθ Ντάβενπορτ μετά από μια ενοχλητική κατάσταση στο μετρό. Ο Watling παίρνει απρόθυμα ένα memory stick με πορνό από τον Edgar – έναν αυτοκτονικό ενορίτη που το έκρυβε από τη μητέρα του. Πίσω στο σπίτι, ο Χάρι ρίχνει τα κλειδιά του και το memory stick σε ένα πιάτο. Ο γιος του Μπεν δίνει το memory stick στην Τζάνις, γιατί έχει προβλήματα με τον υπολογιστή του. Βλέπει το πορνό, το οποίο περιλαμβάνει υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών (CSAM). Ο Μπεν το ζητάει αθώα πίσω, προσποιούμενος ότι είναι το memory stick του και όχι του πατέρα του. Η Τζάνις έρχεται αντιμέτωπη με τον Γουότλινγκ, ο οποίος αρνείται ότι το ραβδί ανήκει στον Μπεν, αλλά δεν θα εξηγήσει ποιανού είναι. Η Τζάνις επιμένει ότι θα αναφέρει τον Μπεν στην αστυνομία. Μη θέλοντας να κατηγορηθεί ο γιος του ότι είναι παιδόφιλος, ο Γουότλινγκ επιτίθεται στην Τζάνις και την κλειδώνει στο κελάρι. Ο Χάρι προσπαθεί να κάνει τον Έντγκαρ να ομολογήσει ότι το memory stick CSAM είναι δικό του, αλλά ο Έντγκαρ, φοβούμενος τη μητέρα του, λέει ψέματα. Ο Χάρι αποφασίζει να αναλάβει την ευθύνη για το memory stick για να γλιτώσει τον Μπεν και τον Έντγκαρ από την έρευνα, αλλά ο Έντγκαρ πηγαίνει σπίτι και κρεμιέται, αφήνοντας ένα σημείωμα που λέει, "Μην πιστεύετε ότι ο εφημέριος είναι παιδόφιλος. Προστατεύει κάποιον άλλο".


Inside Men 2022 British Series

Καθημερινές Αγγλικές καταστάσεις, με Αγγλικές ερμηνείες, από ένα Αγγλικό σενάριο με απλή Αγγλική απόδοση. Σταθερή αξία η Αγγλική απόδοση της μιζέριας.
This is England, This knife of Sheffield steel, This is England, This is how we feel… Clash.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Inside_Man_(2022_TV_series)

Inside Man Collection
Inside Men 2022 British Series Inside Men 2022 British Series