Innocent Masum 2017

Tips:

Το Masum (English Title: Innocent) είναι ένα Τούρκικο θρίλερ μυστηρίου του 2017. Το Innocent (Masum) είναι το πρώτο διαδικτυακό τουρκικό δράμα.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 8

Story:

Ο Yusuf (Ali Atay) είναι ο αρχηγός της Ομάδας Ανθρωποκτονιών στο αστυνομικό τμήμα. Είναι χωρισμένος αλλά δεν μπορεί να μην κυνηγήσει την πρώην σύζυγό του Φεριντέ (Εσρά Κιζιλντογάν) και την κόρη του Ελίφ (Μερβέ Ατές). Συνεχίζει να ελέγχει τη ζωή της πρώην γυναίκας του καθώς πιστεύει ότι η κόρη του μένει στο σπίτι ενός άλλου άντρα. Μια μέρα, ο Γιουσούφ ανατίθεται σε μια μυστηριώδη υπόθεση δολοφονίας. Για να λυθεί αυτή η υπόθεση, ο Γιουσούφ φεύγει από την Κωνσταντινούπολη και πηγαίνει στη γενέτειρά του. Χωρίς να αποκαλύψει την πραγματική του πρόθεση, στοχεύει να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και τελικά να λύσει την υπόθεση με μυστικό τρόπο.


Innocent Masum 2017

Τούρκικο σίριαλ πιο απλό και αδιάφορο. Μάλλον η VW έχει πάρει εργολαβία τα Τούρκικα σίριαλ. Εδώ έχουμε ένα απλό κοινωνικό δράμα που βάλανε και 5% αστυνομικό στόρι. Και εδώ κυριαρχεί το μπλαζέ ύφος σαν να υπάρχει μόνο αυτό στην Τουρκία. Είναι της μόδας φαίνεται. Και από το 3ο επεισόδιο ξεκινά το παιδικό πρόγραμμα με 5λεπτα Λωξάντρας.



More Info --
Innocent Masum 2017