Inhuman Resources - Deranges 2020

Tips:

Το Inhuman Resources (γαλλικά: Dérapages) είναι μια γαλλόφωνη τηλεοπτική μίνι σειρά του 2020 που βασίζεται στο βιβλίο Cadres Noirs του Pierre Lemaitre, με πρωταγωνιστές τους Eric Cantona, Suzanne Clément, Alex Lutz, Gustave Kervern, Alice de Lencquesaing, Louise Coldefy, Xavier Robic και Émilie Gavois-Kahn.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 6

Story:

Ο Alain Delambre (Eric Cantona) είναι άνεργος εδώ και έξι χρόνια μετά τη συρρίκνωση της εταιρείας του απολύοντας όλους τους μεγαλύτερους υπαλλήλους. Τελικά λαμβάνει συνέντευξη για την εταιρεία Exxya. Στο πλαίσιο της διαδικασίας της συνέντευξης, καλείται να κάνει ερωτήσεις ως όμηρος σε ένα παιχνίδι ρόλων όπου θα κρατηθούν όμηροι τα στελέχη της Exxya. Ο Alain δεν γνωρίζει ότι ο πρόεδρος της εταιρείας χρησιμοποιεί την άσκηση για να καταλάβει ποιο από τα στελέχη θα είναι καλύτερο να χειριστεί μια ασταθή κατάσταση αφού η Exxya απέλυσε τουλάχιστον 2.500 υπαλλήλους σε ένα εργοστάσιο. Τα στελέχη θεωρούν ότι η κατάσταση ομηρίας είναι πραγματική. Ο Alain κλέβει χρήματα από την έγκυο κόρη του και λέει επανειλημμένα ψέματα στην οικογένειά του για να εκπαιδευτεί για το σενάριο της ομηρίας. Λίγο πριν ξεκινήσει, του λένε ότι η θέση είχε ήδη καλυφθεί και ότι περιλαμβάνεται μόνο για να δείξει μια ποικιλία υποψηφίων. Θυμωμένος, ο Αλέν αποφασίζει να κάνει το σενάριο πραγματική ομηρεία.


Inhuman Resources - Deranges 2020

Γαλλικό θρίλερ με τον Eric Cantona. Ναι, αυτόν. Αντισυμβατικό σενάριο με Γαλλικά στοιχεία και noir τέλος. Τίμια ερμηνεία από τον Cantona, σε πρωταγωνιστικό ρόλο και “βάζει” τα γυαλιά σε όλους τους ατάλαντους, μπετατζίδες, Luther, δήθεν ηθοποιούς.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Inhuman_Resources
Inhuman Resources - Deranges 2020