In Plain Sight 2016 Scottish Series

Tips:

Το In Plain Sight είναι μια σκωτσέζικη τηλεοπτική δραματική σειρά, σε σενάριο Nick Stevens και σκηνοθεσία John Strickland. Το σενάριο καλύπτει τα εγκλήματα που διέπραξε ο κατά συρροή δολοφόνος Peter Manuel στο Lanarkshire της Σκωτίας τη δεκαετία του 1950. Η τριμερής σειρά μεταδόθηκε για πρώτη φορά στο ITV στις 7 Δεκεμβρίου 2016. Πρωταγωνιστούν οι Martin Compston, Douglas Henshall, Brian McCardie, Denis Lawson, Shauna Macdonald, Joanna Roth, James Harkness, Sorcha Groundsell, Jack Greenlees, Michael Nardone και Gary Lewis.
Δεν έχει σχέση με το In Plain Sight (2008–2012 American Series).
No. of Seasons 1
No. of Episodes 3

Story:

Η πλοκή περιστρέφεται γύρω από τον κατά συρροή δολοφόνο Peter Manuel, ο οποίος σκότωσε τουλάχιστον οκτώ ανθρώπους μεταξύ 1956 και 1958 στο Lanarkshire, και τον ντετέκτιβ που τον καταδίωξε μέχρι την καταδίκη του, William Muncie. Ο Μανουέλ, ο οποίος γεννήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες, ήταν γνωστός ως «Το Τέρας του Μπίρκενσοου» (καθώς έζησε στο Μπίρκενσοου του Ούντινγκστον). Χλεύαζε τον διώκτη του με μηνύματα και του έστειλε ακόμη και κάρτες γενεθλίων και Χριστουγέννων. Εκείνη την εποχή, η τοπική αστυνομία δεν είχε αντιμετωπίσει ποτέ αυτό το επίπεδο εγκληματικότητας. Ο Manuel επέλεξε τα θύματά του τυχαία, χωρίς προφανή λόγο και κατέληξε να τρομάξει μια ολόκληρη κοινότητα τόσο πολύ που όλοι άρχισαν να κλειδώνουν τις πόρτες τους.


In Plain Sight 2016 Scottish Series

Αυτό το Βασισμένο σε πραγματική ιστορία, ΕΔΩ (στο λαιμό) μου κάθεται. Η καλύτερη δικαιολογία για κάνεις την καλύτερη διαφήμιση. Έλα όμως που οι περισσότεροι θεατές, πρώτα θα σκεφτούν-νιώσουν ότι ΕΤΣΙ έγιναν τα γεγονότα και μετά ίσως καταλάβουν κάποιοι ότι είναι μυθοπλασία. Πολύ βολικό και επικερδές για κάποιους αυτό. Η σειρά είναι μια μέτρια περιπέτεια.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/In_Plain_Sight_(British_TV_series)
In Plain Sight 2016 Scottish Series In Plain Sight 2016 Scottish Series