In Plain Sight 2008-2012 American Series

Tips:

Το In Plain Sight είναι μια αμερικανική δραματική τηλεοπτική σειρά που έκανε πρεμιέρα στο USA Network την 1η Ιουνίου 2008 και δημιουργήθηκε από τον David Maples. Πρωταγωνιστούν οι Mary McCormack, Fred Weller, Nichole Hiltz, Todd Williams, Lesley Ann Warren, Paul Ben-Victor, Cristián de la Fuente, Rachel Boston και Tangie Ambrose.
Δεν έχει σχέση με το In Plain Sight (2016 Scottish Series).
No. of Seasons 5
No. of Episodes 61

Story:

Η σειρά περιστρέφεται γύρω από τη Mary Shannon (Mary McCormack), μια αναπληρώτρια US Marshal που συνδέεται με το γραφείο του Ομοσπονδιακού Προγράμματος Ασφάλειας Μαρτύρων στο Αλμπουκέρκη του Νέου Μεξικού, ευρύτερα γνωστό ως WITSEC. Η Shannon πρέπει να βρει τρόπους να ισορροπήσει την επαγγελματική της ζωή στην προστασία των μαρτύρων, την επαγγελματική της σχέση με τον συνεργάτη της, τον US Marshal Marshall Mann, και την προβληματική προσωπική της ζωή.


In Plain Sight 2008-2012 American Series

Μερικές φορές τα τηλεοπτικά κανάλια, πρέπει να “δικαιολογήσουν” κάποια έξοδα και να γεμίσουν με τηλεοπτικό χρόνο το πρόγραμμα τους. Έτσι, κάνουν αδιάφορες σειρές απλά για να χαζεύει το κοινό. Μπορώ να προσδιορίσω το Τίποτα και χωρίς να το δω (μάγος είμαι).



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/In_Plain_Sight
In Plain Sight 2008-2012 American Series In Plain Sight 2008-2012 American Series