In From the Cold 2022

Tips:

Το In From the Cold είναι μια αμερικανική κατασκοπευτική τηλεοπτική σειρά θρίλερ ροής που δημιουργήθηκε από τον Adam Glass και σκηνοθεσία από Ami Canaan Mann. Πρωταγωνιστούν οι Margarita Levieva, Cillian O'Sullivan, Lydia Fleming και Alyona Khmelnitskaya.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 8

Story:

Η σειρά ακολουθεί μια διαζευγμένη μητέρα και πρώην Ρωσίδα κατάσκοπο, που ζει κρυφά στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς αναγκάζεται να επιστρέψει στην παλιά της ζωή αφού η CIA μαθαίνει για την πραγματική της ταυτότητα. Η ζωή μιας ανύπαντρης μητέρας στα προάστια του Νιου Τζέρσεϊ ανατρέπεται όταν το FBI τη συλλαμβάνει και την αναγκάζει να κάνει μια επιλογή: να αντιμετωπίσει το θαμμένο παρελθόν της ως μια άρτια εκπαιδευμένη, βιο-μηχανική Ρώσος πράκτορας και να γίνει πλεονέκτημα ενάντια στα ναρκωτικά του υπόκοσμου της Ρωσίας και στον σκιώδη πόλεμο στις εκλογές στις ΗΠΑ—ή να θέσει σε κίνδυνο την οικογένειά της και τη νέα ζωή που έχει χτίσει.


In From the Cold 2022

Καμιά ερμηνεία δεν πείθει και η πλοκή είναι για μεθυσμένο 10χρονο που πάει για ύπνο. Ένα πιτόγυρο μιας εβδομάδας, ξαναζεσταμένο με περσινή σάλτσα και μουστάρδα και λιωμένο κρεμμύδι.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/In_From_the_Cold
In From the Cold 2022 In From the Cold 2022