Hustle ENG 2004–2012

Tips:

Το Hustle είναι μια βρετανική τηλεοπτική αστυνομική δραματική σειρά που δημιουργήθηκε από τον Tony Jordan, η παραγωγή του έγινε από την Kudos Film and Television και μεταδόθηκε στο BBC One στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η σειρά πέτυχε σταθερά υψηλά νούμερα τηλεθέασης σε όλη την οκταετή πορεία της και έτυχε ευνοϊκής υποδοχής από τους κριτικούς. Πρωταγωνιστούν οι Adrian Lester, Robert Glenister, Matt Di Angelo, Kelly Adams, Robert Vaughn, Jaime Murray, Marc Warren, Rob Jarvis και Ashley Walters.
No. of Seasons 8
No. of Episodes 48

Story:

Η υπόθεση του σόου βασίζεται σε μια ομάδα απατεώνων που ειδικεύονται σε εκτεταμένες μορφές παραπλανητικών απατών που προσφέρουν υψηλότερες ανταμοιβές από τα απλά κόλπα. Παρόλο που τα επεισόδια περιλαμβάνουν αυτόνομες ιστορίες, ορισμένες σειρές έχουν επιμέρους πλοκές που αναφέρονται σε γεγονότα που συνέβησαν σε προηγούμενα επεισόδια. Σε ένα τέτοιο παράδειγμα, το πρώτο μισό της τρίτης σειράς έχει μια δευτερεύουσα πλοκή σύμφωνα με την οποία η ομάδα καταφέρνει να βγάλει κάποια μακροχρόνια μειονεκτήματα παρά την σχεδόν ατυχία, την οποία επιλύει αργότερα αφού ένας από τους χαρακτήρες προσδιορίσει τι τους έκανε να υποφέρουν τέτοια κακοτυχία.


Hustle ENG 2004–2012

Κάκιστη απομίμηση του Ocean's Eleven (2001). Λίγο οι αταίριαστοι-άχρωμοι-άοσμοι ηθοποιοί, λίγο οι ερασητεχνικές και κρύες ερμηνείες (εκτός του Ας και Άλμπερτ), λίγο τα αντεγραμμένα σενάρια και λίγο τα αφελή και παιδικά κόλπα που δεν έχουν ίχνος αληθείας και μπάζουν από παντού. Λίγο τα λόγια του παπά ΚΑΙ τελικά είδα μια ΠΟΛΥ καλή βλακεία.
Πιθανά σενάρια εξήγησης:
1. Τα κόλπα είναι επιτηδευμένα βλακώδη και αφελή γιατί οι Άγγλοι τα γουστάρουν και νομίζουν ότι έτσι γίνονται.
2. Τα κόλπα είναι επιτηδευμένα βλακώδη για να μην παίρνουν ιδέες οι κομπιναδόροι.
3. Τα κόλπα είναι επιτηδευμένα βλακώδη γιατί δεν είχαν καλύτερες ιδέες να κλέψουν.
Είναι φυσιολογικό επακόλουθο για την Αγγλία να βγάλει μια τόσο βλακώδες σειρά με απατεώνες. Έχουν παράγει χιλιάδες σειρές με βλακώδες αστυνόμους, κλέφτες, δολοφόνους και άλλες τόσες βλακώδες αντιγραφές σεναρίων. Στο 6ο επεισόδιο της 4ης σεζόν πάνε στο Λας Βέγκας και το σενάριο είναι τόσο αφελές και γελοίο που καταντά φαρσοκομωδία. Το 2ο επεισόδιο της 8ης σεζόν είναι το βλακωδέστερο και με Ελληνική χροιά και μουσική να μας κοροιδεύει. Τα πρόβατα ΔΕΝ τα πειράζει να τα ταίζεις αναμασημένη τροφή από αυτή που άφησαν οι αγελάδες.
Δεν είναι τυχαίο ότι η λέξη βλακεία στα Αγγλικά έχει πάρα πολλά συνώνυμα: stupidity, foolishness, nonsense, boner, idiocy, muff, silliness, fatuity, tomfoolery, folly, goofiness, stupidness, sheepishness κ.α.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Hustle_(TV_series)

Hustle Adaptations Series

Hustle (TV series), a 2004–2012 BBC drama series
The Real Hustle, a 2004-2011 BBC reality series demonstrating real-life scams
Hustle (Nigerian TV series), a 2016–2018 Africa Magic drama series
The Hustle (TV series), a 2013 American comedy-drama series
Hustle (South African TV series), a 2016 South African music drama series.

Hustle ENG 2004–2012 Hustle ENG 2004–2012 Hustle ENG 2004–2012