Hunted British 2012

Tips:

Το Hunted είναι μια βρετανική τηλεοπτική δραματική σειρά του 2012 που δημιουργήθηκε και γράφτηκε από τον Frank Spotnitz και παρήχθη από την Kudos and Big Light Productions για τον βρετανικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα BBC. Πρωταγωνιστούν οι Melissa George, Adam Rayner, Stephen Dillane, Stephen Campbell Moore, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Morven Christie και Lex Shrapnel.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 8

Story:

Η Σαμάνθα (Μελίσα Τζορτζ) είναι μια κατάσκοπος του «Βυζάντιο», μιας ιδιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών. Επιζεί από μια απόπειρα κατά της ζωής της, την οποία υποψιάζεται έντονα ότι ενορχηστρώθηκε από μέλη της εταιρείας στην οποία εργάζεται. Αφού αναρρώσει και επέστρεψε στην ενεργό δράση, επιστρέφει στη δουλειά κρυφά ως νταντά, χωρίς να γνωρίζει ποιος προσπάθησε να τη σκοτώσει ή ποιον να εμπιστευτεί. Γίνεται φανερό ότι η απόπειρα κατά της ζωής της συνδέεται με ένα φρικτό γεγονός από την παιδική της ηλικία.


Hunted British 2012

Για να δεις μια κατασκοπική σειρά με πολύ δράση. Α, ναι. Αγγλική. Θαυμάζω αυτή τη ψυχρότητα και τελειώτητα σε αγγλικό κατασκοπικό. Αλάνθαστοι, ταχύτατοι και 10 βήματα μπροστά από τους κακούς. Η θηλυκή Τζειμς Μποντ Sam σκοτώνει, απολπανεί, υποψιάζεται, πλακώνει στο ξύλο όποιο βρεί εύκαιρο. Τη θαυμάζω και την προτείνω να δουλέψει στην αντιτρομοκρατική στο Λονδίνο.
Ειδικά στο 8ο επεισόδιο. η μία αστοχία σεναρίου διαδέχεται την άλλη. Μέχρι τα 64 λάθη-αστάθειες έφτασα και μετά σταμάτησα να μετράω.
Ναι! για την σειρά μιλάω. Ούτε στην μυθοπλασία αυτά δεν γίνονται.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Hunted_(2012_TV_series)

Δεν πρέπει να συγχέεται με τα:
Hunted British reality 2015
Hunted American reality 2017
Hunted Australian reality 2022
Hunted British 2012 Hunted British 2012