How To Get Away With Murder 2014-2020

Tips:

Το How to Get Away with Murder είναι μια αμερικανική νομική δραματική τηλεοπτική σειρά θρίλερ που έκανε πρεμιέρα στο ABC και δημιουργήθηκε από τον Peter Nowalk. Πρωταγωνιστούν οι Viola Davis, Billy Brown, Alfred Enoch, Jack Falahee, Katie Findlay, Aja Naomi King, Matt McGorry, Karla Souza, Charlie Weber, Liza Weil, Conrad Ricamora, Rome Flynn, Amirah Vann και Timothy Hutton.
No. of Seasons 6
No. of Episodes 90

Story:

Η Viola Davis πρωταγωνιστεί ως Annalize Keating, δικηγόρο υπεράσπισης και καθηγήτρια νομικής σε ένα αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο της Φιλαδέλφειας, η οποία, μαζί με πέντε από τους μαθητές της, μπλέκεται σε μια συνωμοσία δολοφονίας. Η σειρά περιλαμβάνει ένα σύνολο καστ με τους Alfred Enoch, Jack Falahee, Aja Naomi King, Matt McGorry και Karla Souza ως μαθητές της Annalise, Charlie Weber και Liza Weil ως υπαλλήλους της και Billy Brown ως ντετέκτιβ με το αστυνομικό τμήμα της Φιλαδέλφειας που είναι της Annalise. εραστής. Από την τρίτη σεζόν και μετά, ο Conrad Ricamora προήχθη στο βασικό καστ μετά από πολλές επαναλήψεις στις δύο πρώτες σεζόν.
Season 1 (2014–15) - Η Annalize Keating είναι εξέχουσα δικηγόρος ποινικής υπεράσπισης και καθηγήτρια νομικής στο Πανεπιστήμιο Middleton στη Φιλαδέλφεια. Επιλέγει πέντε από τους πρώτους φοιτητές της για πρακτική άσκηση στην εταιρεία της: τον Wes Gibbins, τον Connor Walsh, την Michaela Pratt, τον Asher Millstone και τον Laurel Castillo (The Keating 5). Συνεργάζονται με τους υπαλλήλους της Annalise, τον Frank Delfino και την Bonnie Winterbottom, συνεργάτη δικηγόρο. Καθώς η πρώτη σεζόν παρουσιάζει περιστασιακούς πελάτες για το Keating, εξερευνά δύο σχετικούς φόνους μέσω σεκάνς flashback και flashforward: τη Lila Stangard, ερωμένη του συζύγου της Annalise και φοιτήτρια στο Middleton, και μετά τον Sam Keating, σύζυγο της Annalise, που σκοτώθηκε από τους ασκούμενους της Annalise.


How To Get Away With Murder 2014-2020

Σε όσους αρέσουν οι νομικές ραδιουργίες. Κάνω τα πάντα για να κερδίσω μια δίκη. Όλοι πηδάνε όλους και μεταφορικά και όλοι είναι μπαισέξουαλ με τις συμμαχίες και τις αποφάσεις τους. Όλοι εμπιστεύονται τους πάντες και όλοι λένε ψέματα. Όλα είναι ότι να’ναι και αυτό κάνει την σειρά ένα ανοιχτό βιβλίο χωρίς δέσιμο, που μπορείς να προσθέσεις όσες σελίδες θέλεις. Από την 2η σεζόν το σενάριο καταφέρνει να τα κάνει όλα μπάχαλο. Όλοι λένε και πιστεύουν μόνο τα ψέματα και η αλήθεια δεν υπάρχει. Στην 3η σεζόν ξεφουσκώνει το σενάριο και φουσκώνουν τα νεύρα μου. Στην 4η το "τσαλάκωμα" των χαρακτήρων ΔΕΝ με κράτησε από την έξοδο για καφέ. Στην 5η σεζόν απλά βαρέθηκα. Ο σκοπός ύπαρξης (ναι υπάρχει) αυτής της σειράς είναι να χτίσει ένα μπάχαλο με πολλαπλές και συνεχείς αντιφατικές συμπεριφορές από 10 τουλάχιστον χαρακτήρες, για να αποχαυνωθώ και να πιστέψω ότι ΟΛΟΙ είναι ικανοί για όλα. Να φοβάσαι και την σκιά σου για να παραμείνεις ένα φοβισμένο πρόβατο. Τον γενικό φόβο να τον φάτε για πρωινό.
Ναι. Έβλεπα μερικές σειρές για να περνάω την ώρα μου - κάποτε που είχα αϋπνίες. Όλο και κάτι μου μένει από την μυθοπλαστική σκέψη και κουλτούρα κάποιας κατάστασης.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/How_to_Get_Away_with_Murder
How To Get Away With Murder 2014-2020 How To Get Away With Murder 2014-2020