Hooten & the Lady 2016 Series

Tips:

Το Hooten & the Lady είναι μια βρετανική δραματική τηλεοπτική σειρά περιπέτειας που ακολουθεί την ιστορία δύο συντρόφων κυνηγών θησαυρών, της επιμελήτριας του Βρετανικού Μουσείου Lady Alexandra (Ophelia Lovibond), η οποία συνεργάζεται με τον χαρισματικό, απατεώνα Αμερικανό τυχοδιώκτη Hooten (Michael Landes) σε μια σειρά από παγκόσμιους θησαυρούς. - κυνηγετικές αποδράσεις. Έκανε πρεμιέρα στο Sky 1 στις 16 Σεπτεμβρίου 2016 και ακυρώθηκε από το Sky 1 μετά από μία σειρά τον Αύγουστο του 2017. Πρωταγωνιστούν οι Ophelia Lovibond, Michael Landes, Shaun Parkes, Jessica Hynes, Jane Seymour, Jonathan Bailey και Vincent Regan.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 8

Story:

Ταξιδεύοντας μαζί σε όλο τον κόσμο, ο Ulysses Hooten και η Lady Alexandra Lindo-Parker, δύο αρχικά απρόθυμοι σύντροφοι, αναζητούν απαντήσεις για τα μεγαλύτερα μυστήρια του κόσμου. Από το τροπικό δάσος του Αμαζονίου για το από καιρό χαμένο στρατόπεδο του Πέρσι Φόσετ, μέχρι το κυνήγι σε ολόκληρη τη Ρωσία για το 51ο αυγό Fabergé, οι δυο τους εξερευνούν τον κόσμο του μυθικού και θρυλικού. Ταξιδεύουν από τα χιονισμένα βουνά των Ιμαλαΐων σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τον μοναδικό ειλητάριο που έγραψε ο Βούδας, στις κατακόμβες της Ρώμης για να βρουν το Libri Sibyllini και στην Αλεξάνδρεια στο κυνήγι του χαμένου τάφου του Μεγάλου Αλεξάνδρου.[5] Μια συνεχιζόμενη ιστορία είναι της μητέρας του Άλεξ, της Λαίδης Λίντο-Πάρκερ, η οποία προσπαθεί να οργανώσει τον γάμο της κόρης της με τον αρραβωνιαστικό της Έντουαρντ.


Hooten & the Lady 2016 Series

Η βάση του σεναρίου είναι τα “άλυτα” μυστήρια του κόσμου. Όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν καμία σχέση και είναι αδιάφορα. Μου έμειναν κάνα δυο πλάνα και φωτογραφίες, από τα μέρη που πήγαν τζάμπα το τυχερό συνεργείο της σειράς.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Hooten_%26_the_Lady
Hooten & the Lady 2016 Series Hooten & the Lady 2016 Series