Homeland 2011-2020

Tips:

Το Homeland (στυλοποιημένο ως HOMƎLAND) είναι μια αμερικανική τηλεοπτική σειρά κατασκοπείας θρίλερ που αναπτύχθηκε από τους Howard Gordon και Alex Gansa βασισμένη στην ισραηλινή σειρά Prisoners of War (TV series Hatufim, literally "Abductees" - 2010). Πρωταγωνιστουν οι Claire Danes, Damian Lewis, Morena Baccarin, David Harewood, Diego Klattenhoff, Jackson Pace, Morgan Saylor, Mandy Patinkin, Jamey Sheridan, David Marciano, Navid Negahban, Rupert Friend, Sarita Choudhury, Tracy Letts, F. Murray Abraham, Nazanin Boniadi, Laila Robins, Sebastian Koch, Miranda Otto, Alexander Fehling, Sarah Sokolovic, Elizabeth Marvel, Maury Sterling, Linus Roache, Jake Weber, Morgan Spector, Costa Ronin, Nimrat Kaur και Numan Acar.
No. of Seasons 8
No. of Episodes 96

Story:

Η Κάρι Μάθισον, αξιωματικός επιχειρήσεων της CIA με διπολική διαταραχή, διεξάγει μια μη εξουσιοδοτημένη επιχείρηση στο Ιράκ και τοποθετείται εκ νέου στο Αντιτρομοκρατικό Κέντρο της CIA στο Λάνγκλεϊ της Βιρτζίνια. Ο Νίκολας Μπρόντι, ένας λοχίας πεζοναυτών των ΗΠΑ, ο οποίος είχε αναφερθεί ως αγνοούμενος από το 2003, σώζεται από ένα συγκρότημα που ανήκει στον τρομοκράτη Αμπού Ναζίρ. Ο Μπρόντι αναγγέλλεται ως ήρωας πολέμου, αλλά ο Κάρι υποψιάζεται ότι σχεδιάζει τρομοκρατική επίθεση εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών. Ενώ βρίσκεται σε άδεια από τη CIA, η Κάρι στρατολογείται για μια αποστολή συλλογής πληροφοριών στη Βηρυτό. Ο Μπρόντι ενισχύει τη θέση του ως υποψήφιος για τον Αντιπρόεδρο Γουόλντεν, ενώ ήταν ακόμη υπό τη διοίκηση του Αμπού Ναζίρ. Στον απόηχο της τρομοκρατικής επίθεσης στο Λάνγκλεϊ, ο Μπρόντι έχει εγκαταλείψει τη χώρα ενώ η Κάρι προσπαθεί να καθαρίσει το όνομά του. Μια πρωτοβουλία του διευθυντή της CIA, Saul Berenson, στοχεύει τον Ιρανό αξιωματικό πληροφοριών Majid Javadi, ο οποίος χρηματοδότησε τη βομβιστική επίθεση στο Langley.


Homeland 2011-2020

Για να συνδυάσεις βρόμικα κατασκοπικά παιχνίδια, δράση, σασπένς και διασκέδαση. Μέχρι και τη 2η σεζόν. που παίζει ο Σκοτ Μπρόμπι, έχει τα ΔΙΚΑ του καλά-δυνατά σημεία. Από τη 3η σεζόν πολύ δυνατό λόγω της Κάρι Μάθισον και του Πέτερ Κουίν (Rupert Friend). Και ο Σαούλ πολύ καλός. Η 6η σεζόν. πλέον εξαντλείται και είναι ο προπομπός για να μας πούνε ΤΕΛΟΣ, αλλά... Είναι "γλυκά" τα λεφτά της μονοτονίας.
Αν πω ότι βαρέθηκα την σπαστική-διπολική συμπεριφορά της Κάρυ, θα φανώ ρατσιστής. Οπότε ΔΕΝ το λέω. Στην 7η σεζόν το σενάριο είναι μπερδεμένο και αδιάφορο. Το μόνο που μένει είναι η διπλοκή Κάρι και οι ασύνδετες ραδιουργίες, που με έκαναν να ξεχάσω την αρχική υπόθεση της σεζόν. Και στο 9ο επεισόδιο η διπολική βλακεία σπάει τα νεύρα ακόμα ΚΑΙ αυτών που ΔΕΝ έχουν δει την σειρά. Τα κενά στο σενάριο είναι πολλαπλά και καταφανή. Τελικά η σειρά έφτασε στο καλύτερο peak στην 3η-4η σεζόν και μετά από εκεί η διπολική μετριότητα. Αναμασήματα και απόκαθηλωση της ηρωίδας με φόντο πάντα την κακή εξωτερική πολιτική της αμερικής και την προσπάθεια της διπολικής Κάρι να φέρνει σε πέρας κάθε απίθανη και υμπεριαλιστική αποστολή.
Έπεσαν τα φράγκα και δεν λέει να τελειώσει η προπαγάνδα. Στην 8η σεζόν απλά δεν υπάρχει τίποτα από την αρχική ιδέα. Αναμάσημα και ένα ακόμη ηλίθιο τέλος μέχρι την επόμενη προπαγάνδα.


Άποψή μου:


More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Homeland_(TV_series)
Homeland 2011-2020 Homeland 2011-2020 Homeland 2011-2020 Homeland 2011-2020