Hinterland 2013-2016

Tips:

Το Hinterland — Y Gwyll (ουαλικά σημαίνει «το σούρουπο») στην αρχική έκδοση στην Ουαλική γλώσσα — είναι μια ουαλική αστυνομική σειρά νουάρ που μεταδίδεται στο S4C στα Ουαλικά. Τον κεντρικό χαρακτήρα, τον DCI Tom Mathias, υποδύεται ο Richard Harrington. Στις 27 Νοεμβρίου 2013, μια δεύτερη σειρά ανακοινώθηκε από την S4C. Η αγγλόφωνη έκδοση, με σύντομα αποσπάσματα του ουαλικού διαλόγου, προβλήθηκε στο BBC One Wales. Όταν προβλήθηκε στο BBC το 2014, ήταν το πρώτο τηλεοπτικό δράμα του BBC με διάλογο στα αγγλικά και στα ουαλικά. Μια τρίτη σειρά της σειράς ξεκίνησε να γυρίζεται τον Ιανουάριο του 2016 και έκανε το ντεμπούτο της στο S4C στις 30 Οκτωβρίου.
No. of Seasons 3
No. of Episodes 26

Story:

Την πρώτη του μέρα στη νέα του δουλειά στο Aberystwyth, ο DCI Tom Mathias καλείται να ερευνήσει μια ύποπτη εξαφάνιση. Σε ένα ήσυχο παραθαλάσσιο μπανγκαλόου, ανακαλύπτει ένα μπάνιο αιμόφυρτο, αλλά χωρίς σημάδια της ιδιοκτήτριας, Helen Jenkins. Ανακαλύπτοντας ότι ο Τζένκινς ήταν κάποτε ο διευθυντής ενός παιδικού σπιτιού, ο DCI Mathias και ο DI Mared Rhys βγαίνουν στα βουνά, όπου ο DCI Mathias αποκαλύπτει στοιχεία που υποδηλώνουν ότι η Έλεν έχει πεταχτεί από το στηθαίο στη Γέφυρα του Διαβόλου στο νερό κάτω.


Hinterland 2013-2016

Για να δεις ότι ο καθένας μπορεί να γράψει τέτοια σενάρια και να κάνει 2 σειρές την εβδομάδα. Ένας φόνος σε χωριό της Ουαλίας. Χιλιάδες τέτοιες σειρές θα βγαίνουν κάθε μέρα για 100 χρόνια ακόμα. Πιο αδιάφορο και κενό πεθαίνεις. Ατάλαντοι ηθοποιοί από την Αταλάντα. Πιο αργό και από την αιωνιότητα.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Hinterland_(TV_series)
Hinterland 2013-2016 Hinterland 2013-2016