High Water 2022

Tips:

Το High Water (Πολωνικά: Wielka woda) είναι μια πολωνική ιστορική δραματική τηλεοπτική σειρά που δημιουργήθηκε από τον Jan Holoubek και βασίζεται στο έργο του Kasper Bajon. Κυκλοφόρησε στο Netflix στις 5 Οκτωβρίου 2022. Η σειρά αφορά την πλημμύρα της Κεντρικής Ευρώπης του 1997 και τον τρόπο διαχείρισής της από τις αρχές του Βρότσλαβ. Πρωταγωνιστούν οι Agnieszka Żulewska, Tomasz Schuchardt, Ireneusz Czop, Blanka Kot, Anna Dymna και Jerzy Trela.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 6

Story:

Η σειρά διαδραματίζεται το 1997 στο Βρότσλαβ, όταν η πλημμύρα της Κεντρικής Ευρώπης του 1997 πλησιάζει στην πόλη. Ο κύριος χαρακτήρας είναι η υδρολόγος Jaśmina Tremer, η οποία επιστρέφει στο Βρότσλαβ μετά από πολλά χρόνια για να βοηθήσει στη διαχείριση της κρίσης. Κατά τη διάρκεια της σειράς, οι χαρακτήρες έχουν να αντιμετωπίσουν όχι μόνο την ανικανότητα των τοπικών αρχών, αλλά και το δικό τους παρελθόν.


High Water 2022

Μέσα από την μυθοπλασία βλέπω μια άποψη, για την ζωή και την κουλτούρα, εδώ από την Πολωνία. Πολύ καλό και απλό για Πολωνικό σίριαλ που βασίζεται σε αληθινή καταστροφή.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/High_Water_(TV_series)
High Water 2022 High Water 2022 High Water 2022