Hidden 2018-2021

Tips:

Το Hidden (Ουαλικά: Craith) είναι μια ουαλική τηλεοπτική δραματική σειρά, που δημιουργήθηκε από τους Mark Andrew και Ed Talfan. Αρχικά μεταδόθηκε στα Ουαλικά στο ουαλόφωνο κανάλι S4C με το ουαλικό του όνομα Craith. Η δίγλωσση έκδοση της σειράς, με το αγγλικό όνομα Hidden, μεταδόθηκε από το BBC One Wales και το BBC Four. Πρωταγωνιστούν οι Sian Reese-Williams, Siôn Alun Davies, Nia Roberts, Victoria Pugh, Lowri Izzard, Garmon Rhys, Sarah Tempest, Lois Meleri-Jones και Megan Llŷn.
No. of Seasons 3
No. of Episodes 20

Story:

Ένα πτώμα μιας γυναίκας βρίσκεται στο δάσος που αργότερα ταυτοποιήθηκε ως η Mali Pryce, ένα προβληματικό κορίτσι που χάθηκε το 2011. Ο ντετέκτιβ επιθεωρητής Cadi Jones και ο Owen Vaughan ηγούνται της έρευνας. Τα σημάδια τραυματισμού στο σώμα δείχνουν ότι η Μάλι κρατήθηκε δεμένη από τον απαγωγέα της όλα αυτά τα χρόνια. Ο Κάντι βρίσκει στοιχεία που υπονοούν ότι η Μάλι μπορεί να μην ήταν το μόνο θύμα που κρατούσε ο απαγωγέας. Εν τω μεταξύ, ο Dylan Harris, ένας εργάτης φαίνεται να κακομεταχειρίζεται και να ξυλοκοπείται από τη μητέρα του Lona.


Hidden 2018-2021

Ουαλικό αστυνομικό που ασχολείται με 10 σκατένιες ζωές (έχουν ακόμη 68 εκατομύρια σκατένιες οικογενειακές ιστορίες στο νησί) και στο 7ο επεισόδιο, σε 5 δεύτερα δίνεται ΟΛΟ το σενάριο. Σενάριο ούτε για μισό επεισόδιο ΚΑΙ κλεμένο. Ερμηνείες της πλάκας. Το 99% και των 8 επεισοδίων ήταν ανούσια ανάλυση της ζωής των ανούσιων χαρακτήρων.
Το κάστ το διαλέγουν τυχαία ή τραβάνε λαχνό από την ενορία ξεχασμένου μαχαλά? ΟΛΕΣ (μα όλες) οι Αγγλικές σειρές ξεκινούν με απλές-φυσιολογικές-ανούσιες σκηνές, δίχως να πειράξουν (ξοδέψουν) τίποτα και το σενάριο είναι ένα κακέκτυπο της ζωής, για να δώσουν την αίσθηση του πραγματικού τρόπου ζωής. Κάνουν μυθοπλασία που μοιάζει σαν την πιο χάλια πλευρά της ζωής τους. Δλδ το αντίθετο του Χίτσκοκ. Ατελείωτες σκηνές πόνου και μιζέριας. Χιλιάδες οικογενειακές ιστορίες αθλιότητας. Μπράβο, συνεχίστε έτσι άξια καμάρια της αδιάφορης βασίλισας.
Και ένας ποιητικός διάλογος από το υπερπέραν:
— Νιώθω σαν ολόκληρη η ζωή μου άλλαξε και δεν ξέρω καν αν το θέλω. Συνήθιζα να λέω στον εαυτό μου ότι μια μέρα θα γλιτώσω, θα ξεφύγω. Αλλά είμαι εδώ. Δεν πήγα και πολύ μακριά, έτσι?
— Ξέρεις? οι άνθρωποι, τα μέρη είναι ίδια όπου και να πας. Θέλω να πω, έχω ταξιδέψει έχω πάει από μέρος σε μέρος. Κοίταξε με τώρα. Σχεδόν 40 … και ακόμη κοιμάμαι στον κρεβάτι όταν ήμουν 12! Θεέ μου, πίσω εκεί που ξεκίνησα. Δεν έχεις χάσει τίποτα. Πίστεψε με.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Hidden_(2018_TV_series)
Hidden 2018-2021 Hidden 2018-2021