Hellbound 2021

Tips:

Το Hellbound είναι μια νοτιοκορεάτικη τηλεοπτική σειρά συνεχούς ροής σε σκηνοθεσία Yeon Sang-ho, βασισμένη στο δικό του webtoon με τον ίδιο τίτλο. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Yoo Ah-in, Kim Hyun-joo, Park Jeong-min, Won Jin-ah και Yang Ik-June.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 6

Story:

Το "Hellbound" εμφανίζεται σε μια φανταστική εκδοχή της Γης και λαμβάνει χώρα το 2022–2027 στη Νότια Κορέα. Ένα απόκοσμο πρόσωπο που ονομάζεται άγγελος αρχίζει ξαφνικά να υλοποιείται για να παραδώσει προφητείες που ονομάζονται διατάγματα που καταδικάζουν ορισμένα άτομα στην Κόλαση σε μια συγκεκριμένη μελλοντική στιγμή, είτε σε δευτερόλεπτα είτε σε χρόνια μακριά. Τρία ογκώδη υπερφυσικά τέρατα εμφανίζονται σχεδόν την ακριβή στιγμή για να μαλακώσουν και να αποτεφρώσουν το σώμα του ατόμου σε ένα είδος θεαματικής επίδειξης δύναμης που ονομάζεται επίδειξη. Δύο οργανώσεις σε συνένωση, η New Truth Society που μοιάζει με λατρεία και η ομάδα Arrowhead που μοιάζει με συμμορίες, αποκτούν δύναμη παίζοντας με τους φόβους των ανθρώπων.


Hellbound 2021

Τρομακτικό σενάριο για την Νότια Κορέα όπου η κουλτούρα τους επιβάλει να πιστεύουν σε κάθε μορφή του κακού και του καλού. Καλή παρουσίαση της δύναμης του διαδικτύου ιδιαίτερα στο να κάνει κακό.
Στη μυθολογία, ο κολασμένος (Hellbound) είναι ένας δαιμονικός σκύλος.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Hellbound_(TV_series)
Hellbound 2021 Hellbound 2021