Halt and Catch Fire 2014-2017

Tips:

Το Halt and Catch Fire είναι μια αμερικανική δραματική τηλεοπτική σειρά εποχής που δημιουργήθηκε από τους Christopher Cantwell και Christopher C. Rogers. Πρωταγωνιστούν οι Lee Pace, Scoot McNairy, Mackenzie Davis, Kerry Bishé, Toby Huss και Aleksa Palladino.
No. of Seasons 4
No. of Episodes 40

Story:

Απεικονίζει μια μυθιστορηματική άποψη για την επανάσταση των προσωπικών υπολογιστών της δεκαετίας του 1980 και των πρώτων ημερών του Παγκόσμιου Ιστού στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Ο τίτλος της εκπομπής αναφέρεται στην οδηγία κώδικα μηχανών υπολογιστή Halt and Catch Fire (HCF), η εκτέλεση της οποίας θα αναγκάσει την κεντρική μονάδα επεξεργασίας του υπολογιστή να σταματήσει να λειτουργεί με νόημα (και σε υπερβολή, να πάρει φωτιά).


Halt and Catch Fire 2014

Για πορωμένους κομπιουτεράδες που ψάχνουν την μεγάλη ιδέα. Το χαζό-χρόνιο ερώτημα: hardware or software is more important. Ozzy or Dio? Μήλα ή πορτοκάλια? Αγαπώ περισσότερο την μαμά ή τον μπαμπά? Και φυσικά δεν υπάρχει απάντηση όπως και ερώτηση. Τίποτα δεν είναι ίδιο και όλα έχουν την δική τους ξεχωριστή δυναμική. Τόσο απλά και τόσο ωραία, όσο εσύ τους δίνεις (κάθε στιγμή) την αξία που νιώθεις.
Ενώ κάποιοι ψάνχουν να βρούν την μεγάλη “ιδέα” της ζωής τους, κάποιοι άλλοι δημιουργούν την μεθεπόμενή τους. Και οι μεν και οι δε, έχουν κάτι κοινό: προσπαθούν… Enjoy the ride.
Στην 1η σεζόν όλο το ζουμί-φρεσκάδα. Στην 2η η ανεμελιά της δημιουργίας συναντά την αμερικάνικη επιχειρηματικότητα. Στην 3η σεζόν ξεφουσκώνει η δημιουργία και έρχεται ο νόμος του χρήματος. Στην 4η σεζόν η Αμερικάνικη Αμερική Αμερικανίζει Αμερικάνικα.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Halt_and_Catch_Fire_(TV_series)
Halt and Catch Fire 2014 Halt and Catch Fire 2014 Halt and Catch Fire 2014