Guilt American Series 2016

Tips:

Το Guilt είναι μια αμερικανική δραματική τηλεοπτική σειρά μυστηρίου. Η σειρά δημιουργήθηκε από την Kathryn Price και τη Nichole Millard και η παραγωγή της Lionsgate Television. Πρωταγωνιστούν οι Daisy Head, Emily Tremaine, Cristian Solimeno, Naomi Ryan, Simona Brown, Zachary Fall, Kevin Ryan, Sam Cassidy και Billy Zane.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 10

Story:

Η νεαρή φοιτήτρια Γκρέις Άτγουντ βρίσκεται σε ένα χάος όταν η καλύτερή της φίλη, Μόλι Ράιαν, δολοφονείται και γίνεται η κύρια ύποπτη του εγκλήματος. Η αδερφή της Γκρέις, Νάταλι, είναι δίπλα της. Ενώ η αστυνομία του Λονδίνου ερευνά τη δολοφονία, τα μέλη της αριστοκρατικής σεξ λέσχης Courtenay συνεχίζουν να εξασκούν τις ξεκάθαρες και μυστικές νύχτες σεξ με ιερόδουλες. Υπάρχουν πολλοί ύποπτοι για τη δολοφονία της Μόλι, αλλά, σε όλο αυτό το διάστημα, ήταν η Γκρέις ένοχη για τη δολοφονία ή ήταν απλώς μια νεαρή κοπέλα που βρέθηκε στο δημοσιογραφικό προσκήνιο και στο καθεστώς των σκληρών ερευνών;


Guilt American Series 2016

Προβλέψιμο σενάριο, άθλιες ερμηνείες με καθόλου σασπένς και φαντασία. Το κατάλαβε και η παραγωγή και άντεξε 10 επεισόδια, που και πάλι είναι χάσιμο χρόνου.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Guilt_(American_TV_series)

Guilt - Film And Television Guilt (1931 film), a 1931 film featuring James Carew
Guilt (2005 film), a 2005 film featuring Margaret Travolta
Guilt (American TV series), a 2016 American television series
Guilt (British TV series), a 2019 British television series
Guilt American Series 2016 Guilt American Series 2016