Green Frontier - Frontera Verde 2019

Tips:

Το Green Frontier (ισπανικά: Frontera Verde) είναι μια κολομβιανή τηλεοπτική μίνι σειρά θρίλερ με συνεχή ροή, που δημιουργήθηκε από τους Diego Ramírez Schrempp, Mauricio Leiva-Cock και Jenny Ceballos. Πρωταγωνιστούν οι Juana del Río, Nelson Camayo, Ángela Cano, Miguel Dionisio Ramos, Gabriella Campagna, Bruno Clairefond, Andrés Crespo, Marcela Mar, Mónica Lopera, Andrés Castañeda, John Narváez, Edwin Morales, Karla López και Antonio Bolívar.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 8

Story:

Το Green Frontier ακολουθεί την ιστορία μιας "νεαρής ντετέκτιβ που ταξιδεύει βαθιά στον Αμαζόνιο, στα σύνορα Βραζιλίας και Κολομβίας, για να ερευνήσει μια σειρά από παράξενες δολοφονίες. Σύντομα συνειδητοποιεί ότι υπάρχει περισσότερη ίντριγκα στη ζούγκλα από τις ανθρωποκτονίες, καθώς έρχεται σε επαφή με μια μυστηριώδη ιθαγενή φυλή, με ένα εξαιρετικό μυστικό που θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να προστατεύσουν.


Green Frontier - Frontera Verde 2019

Από την Κολομβία με καλή φωτογραφία και πλάνα από ζούγκλα. Δεν έχει χολιγουντιανές προδιαγραφές και το κάνει καλύτερο. Είναι αργό και χαλαρό και ταιριάζει με το σενάριο. Και μόλις στο 2ο επεισόδιο αρχίζει να ξεφουσκώνει. Πέντε φόνοι θηλυκών ιεραποστόλων και μία από φυλή της γής και κάποιοι ξυλοκόποι-ναρκέμποροι να παίζουν σαφάρι με έναν ναζί που ψάχνει την αθανασία για τον φίρερ του. Μια μοναχική αστυνομικός αλά Τζόνυ Ίνγκλις να ψάχνει τα ψαγμένα που δεν έχουν ψαχτεί μονοπάτια της φαμίλιας της. Και αργό-πολύ αργό μεταφυσικό μυστήριο που θα το φάει η ζούγκλα. Αλλά δε φοβάμαι τίποτα γιατί η φύση είναι αθάνατη. Εντελώς αχρείαστοι οι ναζί στο σενάριο. Δεν υπάρχει σασπένς, ούτε κάτι που δεν περίμενα. Απλά είδα μια υπέροχη ζούγκλα και άκουσα για κάποιες φυλές που δε θα ζουν για πολύ ακόμα, για τους γνωστούς λόγους.

Green Frontier - Frontera Verde 2019


More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Green_Frontier
Green Frontier - Frontera Verde 2019